Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zizu első napjai új otthonában
2008.05.06.

A Csokonai-család áprilisban örökbe fogadott egyik kan kiskutyájától, Zizutól kaptunk levelet, melyben beszámol első napjairól. Íme!


Április 26-án, szombaton megérkeztem új gazdijaimhoz. Hazafelé nagyon jó fiú voltam ,meg se mozdultam. Kicsit rázkódós utunk volt. Amikor megérkeztem sokat bambultam, aztán megkaptam az első játékaimat és egyből jobb kedvre derültem. Na meg ott volt az a nagy szőrős izé, mint egy mosómedve , ő is csak fújt rám és a gazdik egyre csak azt mondták neki : "na Lilike vége a nyugodt heverészésnek…" ,azután egyből betámadta a kajámat…ezek a macskák…A gazdik egyre csak hajtogatták "Zizu…Zizu.. talán ez lesz az új nevem??! Azután kicsit feloldódtam , aztán a gazdi megmutatta a terepet ; majd elveszek a nagy udvarba. Ahogy megérkeztem jött egy kisebb zápor és a hatalmas udvar füve tiszta víz lett. Egész nap a nedves, térdemig érő fűben ugráltam. Egy csomó ember ugrált körül aztán már csak a gazdi játszott velem, de olyan álmos voltam , hogy mély álomba merültem és mire felkeltem sehol senki. A jómagam kis bájos macsítására a gazdi egyből jött és játszott velem. Most már a Lili cica is nyomott egy puszit a nózimra. Na meg ott az a nagy szomszéd kutya , akitől úgy megijedtem ,hogy a gazdi csak úgy fogta az orrát, mert hát na.. kölyök vagyok még és bepukiztam ijedtemben . Most aludni készülök , de biztos fogok még éjjel félni. De megvéd majd az újdonsült lakótársam!


2. napom: jobb volt sokkal , már a Lilinek is visszavakkantok ha nem tetszik amit csinál . .egy tányérból akart velem enni , hát ilyet!! Sokat játszottam ma, és hát a legjobb elfoglaltságom amikor a pocim vakarják. Már éjszaka nem is nyűszítettem!!


3.nap- Hétfő: Korán reggel valaki már a fűnyírót búgatta .. hát ilyet.. a gazdim nem volt itthon.. így hát ezzel az új "alakkal" kellett játszanom .. nem hagytam őt füvet nyírni és a nadrágját is elszakítottam :) Elvileg nagyon sokat eszek .. túl sokat .. de ha egyszer finom.


4.nap - Már megint itt ez az "alak" és megint játszott velem , egésznap. Csinált nekem nagy hatalmas kutyaházat. Kényelmes. Egész jól el vagyok már. Sokat játszanak velem. Már azt is értem , hogy mi az a "Zizu" .. hát én :


5.nap - Szerda. A gazdim sehol… hiányzik .. nem játszott velem , csak az anyukája. Ő azt mondta nekem , hogy a gazdi csak este ér haza. Haza is ért .. hulla fáradtan és csak pár pocivakargatást kaptam . Ezt meg is bosszultam éjszaka, az ablaka alatt :)


6. nap -Jól vagyok , ma is sokat játszhattam .A gazdi ma valami hosszút kötött a nyakörvemre és kivitt az utcára.. de hát én inkább lefeküdtem és pocivakargatást kértem , aztán a gazdi fölvett és mondta hogy már nagyon nehéz vagyok. Este pedig valami nagy hatalmas fény és durrogás volt azt néztem Lili cicával. Szép volt!


7.nap -A Lili megengedte h befeküdjek mellé a kiságyába. Történnek még csodák. Na meg már nem férek be az erkélyfeljáró alatt. Ajjajj így megnőttem?? Azt hiszem többet nem kell leírni, jól vagyok imádok itt élni , szaladgálni , játszani , aludni és hát legfőképp enni :)


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában