Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Crni ismét megosztja kalandjait
2017.03.12.

Kedves Noé-Csapat!

Eltelt fél év, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy ismét megosszuk veletek kalandjainkat. Cserni (CRNI) továbbra is végtelenül kedves, ragaszkodó és tanulékony. Már nagyon szépen sétál pórázon és anélkül, természetben és urbanizált területeken is, sőt a földről való "nassolásról" is teljesen leszokott, emiatt különösen büszkék vagyunk rá!
Nagyon sokat fejlődött és tanult. Sokan megdicsérik az utcán, hol az esze, hol pedig az igazán jó kiállású férfias mivolta miatt (nanáXD).
A vízzel is kezd megbarátkozni, ebben nagyon biztatjuk, mert szeretnénk, ha nyáron majd sokat pancsolhatna. Szeret nagyokat enni, imád "húzósat" játszani és továbbra is kijön a mi másik rosszcsontunkkal. Sokat játszanak együtt, kergetőznek és már ők (velünk együtt) összetartoznak. Sosem hagyják magukra egymást, a lépcsőn fölfele is bevárják a másikat.
Nagyon szeretjük, imádunk vele a kanapén együtt sziesztázni, tulajdonképpen igényli is ezeket az együtt töltött pihenőket. Nagyokat szokott horkolni, de minket ez nem zavar, tulajdonképpen egész megnyugtató :). Továbbra is nagyon szeret sétálni és szimatolni, szépen hozzá is edződött a napi séta mennyiséghez. Nagyon igényli a szeretgetést/simogatást és mi nem is vagyunk restek eleget tenni ennek az "elvárásnak".
Küldünk pár képet és reméljük ha egy pillanatra is, de átélhető rajta az, amit kapnak tőlünk és bízunk benne az is, amit ez a hihetetlen kedves jószág nyújt nekünk. Nekünk Ők elképesztő csodák, és Crni az ékes pédája annak, hogy nem létezik ezeknél a tünemény állatoknál a "késő" kifejezés. Még egyszer nagyon hálásak vagyunk, hogy hozzánk kerülhetett, legyen bármilyen borzalmas napunk ez a két tündér boldogságot és megnyugvást hoz nekünk. Imádjuk őket!

Szeretettel,
Kornél, Zsuzsi, Crni és Ciri


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában