Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hilton talán előző életében cicus lehetett
2017.02.10.

Kedves Noésok, Piroska!

Most jutottunk el oda, hogy Hiltonról (aki szerintünk előző életében cicus lehetett, úgy tud hízelegni) a rettenetes kinézetű rotinkról tudjunk írni. Hilton köszöni jól van, nem úgy a kertünk, a papucsaink. Ekkora macit! Aranyos, neveljük egymást. Teljesen kinyílt, a második héten már ugatott is. Megtanulta, hogy védje a területét, különös tekintettel a csengőre, a postaládára. Na de ennek örülni is kell, hisz így vagyunk mi, a családja biztonságban. Sétánál már póráz nélkül is bandukolunk, fegyelmezett nagyon. Szeret játszani, ha kicsit erősebben belénk csíp, vagy ráfog a kezünkre, rögtön adja a puszit rá. Jó lenne belelátni a fejébe, milyen emlékei vannak, gyanítjuk kölyökként bánthatták, megvannak a viselkedésében az erre utaló jelek. Mi nem fogjuk ilyen módon fegyelmezni, de hogy ez mikor tudatosul benne, az idő kérdése.

Viszont van egy közepes probléma vele: nagyon hiányoznak neki a kutyák. Amikor sétálunk szeretne barátkozni a többi kutyával, persze azok acsarkodva védik a területüket. Ilyenkor nyüszizik. Ha lehetséges, időnként visszalátogatnánk kicsit, és talán elvinnénk egy másik kutyust is sétálni, így legalább játszhatna hasonló habitusú kutyussal.

Köszönjük, hogy körültekintéssel kaptuk meg a kutyust, részletes jellemzéssel!

Csatolok egy képet is, bár ez még január elején készült, ismerkedési fázisban. Azóta már nem ilyen „fazonra borotvált” a szeme körül.


Kívánunk további sikeres állatmentést, reméljük, minél több állat kerül megfelelő gazdihoz!


Demeter Erzsi és a család
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában