Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Crni videós gazdis hírei
2016.11.02.

Kedves Noé!

Lassan van annak 2 hónapja is, hogy Csernit(Crni) elhoztuk tőletek, így gondoltuk aktuális
egy újabb beszámoló, hogy is alakul a közös életünk.

Cserni, nagyon szépen megtanult pórázon sétálni, és van, hogy néha egy egy izgalmas inger hatására nem ugrik meg, de mostanra a karunk is visszanyerte eredeti hosszúságát. Mikor elhoztuk a füle beteg volt, mára hál istennek nyoma sincs. Bár a fülcseppentés közbeni színészkedés nem egyszer egy oscar díjas dráma színésznőt is lepipált, végül elfogadta, hogy gyorsabb túl lenni rajta, utána mehet tovább a móka. Továbbra is nagyon szeret sétálni (és mi is szeretünk vele), bár volt már mikor befordult a fal felé az utolsó esti egészsegügyi sétánál, hogy "ő köszöni megvár minket fenn, szóval sétáltassuk meg magunk, ha annyira akarjuk", de aztán azért csak megérte lemenni, mivel rengeteg a szuperebbnél-szuperebb érdekessség a világban :). Próbálunk vele sok helyre menni, nagyon szeret szagolni és keresni, szóval gondolkodunk ennek a tulajdonságának a "szakszerű" kielégítésén, ki tudja, hogy nem ő Mancs reinkarnációja:).

Továbbra is nagyon türelmes és kedves a másik kutyánkkal, nagyon egy húron pendülnek, bár Cserni inkább bírkózós, Ciri pedig kergetőzős, szerencsére egy kis kergetőzés után vidáman lehet pörögni-forogni a legnagyobb sárban. Sokszor hiába megyünk más kutyák közé ők szívesebben játszanak együtt. Cserni, nagyon figyel a Ciri-re, mindig megvárja és ha kell önkentes rendőrként közbelép, de nagyon konfliktus kerülő, ha egy helyzetet játékra hívással vagy elkerüléssel sem tud feloldani, akkor odaszalad hozzánk tudván majd mi "megmentjük". Szeretnek húzósat játszani, úgyhogy mindig megvárják (de volt eset, mikor szabály szerűen a szájába "dobta" az egyik kutya a másiknak a játék egyik felét) amíg másik is ráfog, hogy mehessen a móka. Ciri nagyon kényes kisasszony nem csak magára, hanem a környezetére is, ezért ha piszkosnak véli Csernit, akkor nagy sóhajjal
neki esik a tisztogatásának. Nagyon szeret velünk filmet nézni, persze őt a film nem, de a közben kapott simi annál inkább érdekli.

Továbbra is egy nagy boldogság gombóc, aki egyszerűen örül mindennek és mindenkinek, mi nagyon nagyon szeretjük és úgy érezzük, ő is szeret hozzánk tartozni.

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában