Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Cleopatra gazdis hírei
2016.10.24.

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még rám, bár nem voltam túl sok időt nálatok. 3 hete vagyok ennél a családnál, akik állandóan ölelgetnek és puszilgatnak engem. Nagyon szeretem őket mert meleg otthont adtak nekem és finom falatokat! Jaaa és sok sok játékot is kaptam, csak az a baj, hogy van, amit nem engednek nekem :( Például úgy tetszenek azok a lábbelik amiket Ők hordanak, de mindig azt mondják, hogy "Nem szabad"... Nem is értem... Jaj meg azok a rongyok a konyhában, azokat is nagyon szeretném elvinni, de azt sem lehet. Meg az asztalról sem ehetek, de ezektől eltekintve nagyon jó helyem van itt! Na, eszembe jutott még valami. Már kétszer találkoztam egy bácsival, aki mindig megszúr engem valamivel, pedig én nagyon kedves vagyok vele. Utána meg mindenki azt mondja nekem, hogy " Megvolt ez az oltás, meg az az oltás", fogalmam sincs miről beszélnek.

Viszont tegnap kimentünk sétálni a környéken, és találkoztam egy nagyon kedves kutyatársammal akit Keszinek hívnak.Nagyon jóban lettünk, sokat játszottunk együtt!!! Ma meg elvittek egy oviba, ahol nagyon sok kutya volt! Az elején egy kicsit meg voltam szeppenve, de a kétlábúak azt mondták, hogy nincs baj s hogy menjek játszani... Így is tettem :) És nagyon jó volt! Azt mondták, hogy még megyünk, hogy még okosabb legyek!
Kicsit sokat írtam, ne haragudjatok de annyira boldog vagyok! Majd még jelentkezem, addig is küldök 1-2 képet magamról, mert olyan szép vagyok :)

További szép napot!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában