Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bálna család Bertának is van már ünnepnapja
2016.10.23.

Drága Noésok!
Március óta sok idő eltelt gondoltam hírt adok magamról. :-)

Akkor kezdjük... Ti Bálna család Bertaként ismeretek engem, pedig az igazi nevem Brienne. Márciusban volt egy hosszú hétvége valami ünnepnap miatt. Nekünk négylábúaknak ez nem mond sokat. Azon a hétvégén az egyik gazdim megmutatta a csajoknak a képem,mert tetszettem neki és alig várta,hogy újra legyen aki rosszalkodik náluk. Nahát a kép láttán azonnal telefonáltak, érdeklődtek, hogy ott lakok -e még. Nem is értették hogy maradhattam ott ennyi ideig de aztán arra jutottak, hogy örülnek ennek, mert így az övék lehetek.:-) Egy órán belül ott is voltak értem. Nem volt kérdés rögtön akartak engem. Előtte is örültem ugráltam minden embernek de úgy látszik azokkal ellentétben nekik bejött ;-) Tehát az ajtó nyílt én meg a "mama" karjában landoltam. Úgy vitt az autóig, én meg csak viháncoltam. Akkor még nem igazán értettem mi történik.

Aztán elindult az autó és megérkeztem az új otthonomba az igazi otthonomba a családomhoz. Volt is a fiúknak meglepetés, hisz nekik nem szóltak az érkezésemről. Kaptam egy csomó játékot, kitartó rágással még saját cipőket is szereztem magamnak. Aztán beirattak iskolába amit nagyon imádtam és egy csomó barátot szereztem magamnak. Azt mondják nagyon okos vagyok csak figyelmetlen, de hisz annyi érdekesebb dolog van mint a gazdik....pl. egy repülő rovar, egy hirtelen jövő illat. A tanító néni szerint ezt kinövöm, így hát meghagyom őket ebben a hitben :-D Júliusban kaptam egy kistesót is, azóta ketten bontjuk a rendet. Borzalmasan hisztis, de azért imádom. Kicsit meg kellett miatta komolyodni, hiszen mégiscsak én vagyok a felnőtt, de azért túlzásba nem viszem. Minden nap sétálunk nagyokat sokszor megyünk autóval is, ami az egyik kedvencem. Imádok minden embert és kutyát, oda is mennék mindenkihez ha engednék.
Tehát jó életem van a család rajong értem és ezt viszonzom is lelkesen.

De térjünk vissza levelem elejére... Ünnepnap.... Azóta a márciusi nap óta nekem is van ünnepnapom és tudom mit jelent. Remélem minden négylábú társamnak lesz egyszer egy saját ünnepnapja.

Puszi pacsi nektek, ígérem majd meglátogatlak titeket egyszer.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában