Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Spájk Németországból küldte gazdis híreit!
2016.09.06.

"Sziasztok, Nils vagyok!

Amikor Budapestről elindultam, akkor még Spájknak hívtak, de az új családom azt mondta, hogy ez a név nem illik hozzám, ezért mostantól Nils a nevem. Úgy tűnik, ez tényleg jobban illik hozzám, mert már hallgatok rá, ha gazdi anyu szólít.

Immár néhány hete az új családommal vagyok Németországban és eléggé izgalmas az életem. Minden nap tanulok valami újat és nagyon örülök neki, ha sikerül teljesíteni a feladatomat.

Idegenekkel szemben még kicsit félénk vagyok és meg is morgom őket néha, de ilyenkor rám szólnak, hogy nem szabad. Tulajdonképp nincs is rá szükség, mert egész kedvesek itt a kétlábúak.

Az új családomban van három másik kutya is. Luna és Murphy már régóta itt van, így őket nagyon tiszteletben tartom, de szerencsére nem bántanak. Odin szintén a NOÉ Állatotthonból jött, annak idején a Cane Corso Fajtamentés mentette őt meg. Most már majdnem három éve él itt a családunkban. Odin egy óriás és eleinte attól féltem, hogy földbe fog tiporni, de ő óvatos és most már egész jól kijövünk egymással és elkísérjük gazdit a munkahelyére is.

Képzeljétek, itt az új családomnál egy csomó finom puha párna is van, úgyhogy tiltakozás nélkül megyek a helyemre, amikor oda küldenek. Annyira jó dolog párnán aludni. Gazdi anyu szerint egy kedves aranyos kutyus vagyok, aki gyorsan tanul és nagyon igyekszik megfelelni.

Azt hiszem a gazdijaim nagyon örülnek, hogy itt vagyok velük és nem fognak elküldeni soha többet. Nagyon hálásak a NOÉ csapatának, hogy ilyen jól gondoskodnak rólunk és megbízható információkat adnak a kutyáikról.

Ennyit mára, megyek kicsit pihenni a párnámra.

Üdv, Nils"Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában