Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Crni a gazdik álomkutyája lett!
2016.09.06.

Kedves NOÉ Csapat!

Nagyon nagyon sok hálával és örömmel írjuk ezeket a sorokat Nektek. Cserni kutyus csodálatos családtag, elképesztően szeretni való és kedves. Bár még csak harmadik napja vagyunk együtt, szeretnénk pár sort írni Róla hogy van.
A kezdeti izgalmat, a lépcsőktől való félelmét már az első alkalom után maga mögött hagyta. Imádja, hogy amikor csak felébred a jól megérdemelt szunyókálásból, mi mindíg kaphatóak vagyunk egy kiadós felfedezős sétára. Mindennap elvisszük pórázas sétára, kutyafuttatós szabad futásra szaglászásra és más kutyákkal való játékra. Itthon igazából csak szundikál, annyira nincs még hozzászokva a sok sétához. A kirándulásokig még szoknia kell az aktív mozgást.
Szeret nagyokat nyújtózni a puha fekhején és az étvágya is szuper. Az első naptól kezdve szobatiszta és a lakásban egyre bátrabban jár-kel. Szeret délután az erkélyen a napon szunyókálni egy kicsit. Az autóba be és kiszállás eleinte szintén félelmetes volt neki, de már magától ugrik ki és be. A városi zajoktól egyáltalán nem fél, de első éjjel volt egy kis tüzijáték a környéken, akkor azért elkélt nála némi vígasztalás.
Cirilla kutyusunkal hatalmasakat futkároznak, imádja, hogy Cserni mindíg kapható egy kis labdával kergetőzésre :) Esténként birkózni szoktak, erről majd mindenképp küldeni fogunk egy videót, mert nagyon aranyosak! Végtelenül türelmes a kis 10 hónapos kamaszkölyökkel.
A többi kutyával nagyon udvarias és kíváncsi, imád velük is nagyokat ugrabugrálni.
Mindíg örül nekünk, akkor is, ha csak kezetmosni megyünk ki a konyhába, vagy megkavarni az ebédet, Ő boldogan, farkcsóválva vár vissza minket a nappaliba. A simi kunyerálásban verhetetlen, elképesztő ellenállhatatlan repertoárja van.
A pórázon szépen sétálást még gyakorolnunk kell, mert még mindíg nem hiszi el, hogy mindennap minimum 3x kimegyünk, ezért minden egyes séta alkalmával az egész világot be akarja szippantani az orrába.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk és lehetővé tettétek, hogy az életünk része lehet.

Igyekszünk majd küldeni több képet, de nehéz még fotóznunk, annyira nem tudunk betelni vele, hogy sokszor eszünkbe sem jut fényképezni.

Sok szeretettel,
Kornél, Zsuzsi és Cirilla

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában