Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ms Daisy nagy utazása!
2016.06.10.

Ms Daisyt 2015 év elején találta önkéntesünk Tápiószecsőn egy társas ház előtt, ahol már napok óta tengett – lengett. Szőre kopott, hiányos,bőre elhanyagolt volt ráadásként pedig még sántított is. Megtalálása után nem sokkal megindult a kivizsgálása, mert csúnyán köhögni kezdett, és már szinte pihenni, aludni sem tudott emiatt. Alaposan ránk ijesztett pár, a röntgenén felsejlő folttal, melyek a legrosszabbra hagytak minket következtetni. Daisy azonban olyannyira eleven és életre való, hogy képtelenek voltunk elhinni, hogy ennyire beteg lehet. És igazunk lett, a röntgen csak csalóka volt, Daisy pedig megúszta „egy kis” felső légúti megbetegedéssel, azonban így is élete végéig gyógyszeres kezelést igényel pajzsmirigybetegsége miatt. Miután mindenre fény derült, Daisy aktív gazdi keresővé vált.Telt múlt az idő, Daisy ideiglenes befogadójánál töltötte mindennapjait. Ágyban aludt, kutyatársakkal játszott, finomakat evett, boldog volt…. Csak az a bizonyos nagybetűs GAZDI nem jelentkezett.Daisy valószínűleg Manyinak , a másik bejglilánynak köszönheti, hogy végül mégis rámosolygott a szerencse. Történt ugyanis, hogy Manyi felkeltette a német fajtamentés érdeklődését, és nagyon hamar gazdit is találtak számára. Mikor értesültek Daisyről, Őt sem hagyhatták cserben, és számára is megtalálták az igazit. Daisy tehát Manyinak köszönhetően német állampolgárság elé nézett. A nagy utat is együtt tették meg. Daisyt már egy felkészült család várta, akik régi bejgli rajongók és nem érte őket váratlanul az „überbrutálcuki” ám überkonok és akaratos természete.

Akaratos, nikkelbolha vénlány bejglink jelenleg már élvezi a tengerparti sétákat,


persze csak miután reggel beleivotta gazdi kávéjába,és kivette a részét a kertimunkából is.Ha éppen nem a tengerpartra, akkor beagle találkozókra jár, és az erdőbe az új haverokkal.

Vagy a barkácsboltba…Az is megesik, hogy a szórakozás házhoz jön, a rokonok személyében.Igazából minden buliban benne van, és ebben a gazdi is partner, de a legjobb együtt heverészni.

bár ha nem ér rá senki, megteszi a lakás legpuhább pontja is.Daisy tehát tartalmas, mozgalmas és boldog életet él német állampolgárként. Hosszú, boldog gazdis életet édes öreg nyannyer bejglink! Megérdemled.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában