Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Buborék Margit gazdis hirei
2016.04.22.

Kedves NOÉ,

előzetesben küldök pár képet a tőletek örökbe fogadott kutyusunkról, Buborék Margitról, aki nálunk az Elza nevet kapta.
Elzácska nagyon szépen illeszkedik be az új falkájába, az eddig bő 5 évét kb. 5 hét alatt dolgozta le. Persze van még hova fejlődni, de szerintem múlt hét szombaton volt az a pillanat, amikor „megértette”, hogy „tervezünk” vele.

Napról-napra nyitottabb, barátságosabb, ugrál (konkrétan Rugóláb Seriff, helyből tud pattanni), futkározik (gepárdként, lába a nyaka között), csóválja a farkát, engem vár a kapunál, ha megérkezem, reggel kikísér. A területet még „hátulról védi”, segít Szundinak hangosabban ugatni biztonságos távolságból. A másik kutyussal (ő Szundi) szépen sétál, macskával is rendeződött a helyzet, természetesen ő maradt a főnök. Elza nagyon okos kutya, már egy-két alkalom után tudta, hogy a nyakörv és a póráz sétát jelent és a NOÉ-ban tapasztaltakkal ellentétben, nagyon is szeret sétálni. Imádja a nagy füvet, abban jól lehet szaglászni, meg a kakit… amiben leginkább hemperegne, de erre azért figyelni szoktunk és kevés sikerélményt hagyunk.

Gyerekektől, szerszámoktól, fűnyírótól nem fél, tegnap nagy napja volt, mert anyukám is megszeretgette, meg a szomszéd gyerekek is (igaz, ez nem volt betervezve, viszont hagyta ).

Nagyon bíztam benne, hogy Elza nem reménytelen eset, csak időre és személyes kapcsolatra van szüksége és egy csodakutya lesz belőle. Szerintem nekem lesz igazam. De ha nem lesz csodakutya, akkor is szeretni fogjuk.

A bővebb beszámolót is hamarosan küldöm, de szeretnék egy kerek kis történetet írni magunkról, az összeköltözésről, összeszokásról, szóval „precíz” akarok lenni, viszont hírt is szerettem volna adni már Elzáról.


További munkátokhoz sok sikert és erőt kívánok, hogy minél több állaton tudjatok segíteni.

Üdvözlettel: Pintérné Varga Anita, ill. Elza és családjaMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában