Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Branka útja Szerbiából Németországba :)
2016.04.06.

Branka az óbecsei menhelyről került a gondozásunkba 2015. decemberében, ahova kölyökként került a testvéreivel együtt még 2013-ban. Bár Branka első nekifutásra kicsit félénk volt, az idegeneknek nem ugrott csak úgy hübelebalázs módjára a nyakába, de mindez csak néhány pillanatig tartott. Elég volt egy kedves szó, egy felé nyújtott kéz, egy apró simogatás és azonnal megnyílt a pici szíve.Nagyon szeretett volna végre ragaszkodni valakihez, akinek hű társa lehet jóban és rosszban. Akivel nagyokat sétálhat, bohóckodhat, játszhat. Szerencsére nem kellett sokat várnia :)

Márciusban költözhetett Branka új otthonába, és a közelmúltban kaptunk hireket a kislányról, hogy hogy érzi magát családi körben:

"Branka új neve Amy lett és nagyon jól és gyorsan beilleszkedett hozzánk. Persze néhány zajtól még kicsit megijed és sajnos egyáltalán nem egy zabagép, de idővel ez is alakul majd.

Egyébként nagyon kedves aranyos kutya. Autóban nagyon szeret utazni és jókat alszik közben. A párom munkahelyén is nagyon jókislány és nyugodtan megpihen a kosárkájában. Macskák nem igazán érdeklik és a tengerimalacunkat sem bántja. Viszont amikor szüleimhez indulunk, akkor mindig nagy az izgalom, mert ott van Micky, szüleim kutyája, akivel nagyon nagy a barátság. Szépen sétál pórázon és legszívesebben az erdőben.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehet velünk és még egyszer meg szeretnénk köszönni a szuper munkátokat!

Kinga Felix & Amy :)"


És jöjjön néhány kép csokibabánkról:

Kis barátjával :)


A gazdikkal :)


Álom luxuskivitelben :)Élj boldogan új családoddal gyönyörű Branka/Amy :D
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában