Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Fogtündér már a Szivárványhidon túl mosolyog :(
2015.11.05.

Szomorú hírt kaptunk, de a lelkünk egy apró szeglete mégis mosolyog és nagyon-nagyon hálás.

A mi édes, öreg, zsörtölődő Fogtündérünk elment. Most már újra fiatal, vidám, sőt talán a fogsora is rendezett. :) Fogtündért tavaly télen találták, átázva, összefagyva, millió és egy évesen. Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy nagyon éltes korán túl, szívbeteg, az emlői tele vannak daganatokkal és pajzsmirigy hormon alul-termelése van. Hiába próbáltunk minden követ megmozgatni, eredeti gazdája sosem került elő ... :(
ezért Tündérke hóna alá csapta zárt belső kis világát, zötyögős kis szívecskéjével és hosszútávra berendezkedett a NOÉ Állatotthonban. Nem igazán volt nála haverfelvétel, az emberiség úgy globálisan kiesett a pikszisből, eljátszottuk testének és lelkének minden lehetőségét. De mi pont így szerettük, koszlott kis szőrével, ritka szép fogaival és zsörtölődő, magának való természetével.

Őszintén bevallva mi is úgy gondoltuk, hogy amikor eljön az idő, itt a NOÉban sétál majd át a Szivárványhídon. De akkor berobbant Erika - és már nem először - azt kérte, mondjuk meg kinek van legjobban szüksége egy saját gazdára, az OTTHON melegére. (Ezt csinálja, olyan mint mi, képtelen élni igazi rászoruló nélkül ... :)

És mi bátran Fogtüdért ajánlottuk. Egy pillanatot nem gondolkozott, 1 órán belül ott volt érte. Összepakolta a kis motyóját, aláírta az örökbefogadási szerződést és már úton is voltak az öregasszony új ÉLETE, CSALÁDJA, OTTHONA felé! ... És Fogtündér mégiscsak adott még egy esélyt nekünk embereknek. :)

Fél évet kaptak a sorstól, sajnos a második agyvérzés elvitte Őt. De mi hisszük, hogy Fogtündérnek ez a fél év volt az egész világ, az egész élet, és nagyon-nagyon boldogan ment el!
Erika, köszönjük! Köszönjük, hogy a segítségeddel megint CSODA történt! Nélküled és a hozzád hasonló EMBEREK nélkül nem menne!

Fogadjatok örökbe Ti is egy idős, beteg állatot és részesei lehettek egy ilyen CSODÁNAK!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában