Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Blúzból Bogi lett új otthonában :)
2015.10.07.

Blúz kutyánkat mindenki imádta, hiszen kedves, barátságos, játékos kockafejű elvarázsolt mindenkit. Fajtája miatt különös körültekintéssel adhattuk csak örökbe, nehogy rossz kezekbe kerüljön.Szeptemberben eljött érte az álomcsalád, ahol Blúz teljes értékű családtag lehetett. Most kaptunk hireket Blúz beköltözése utáni időszakról. Blúz új nevet is kapott, immár Boginak hivják. Olvassátok szeretettel :)

"Gondoltam írok egy kicsit, hogy Blúz hogy érzi magát nálunk.Tegnap Blúz nagyon boldogan robogott be hozzánk. Körbefutotta a lakást - bejárati ajtón be terasz ajtón ki, azt se tudta hol szimatoljon hirtelen. Egész délutánt játékkal töltötte a gyerekekkel. Nagyon játékos rengeteget fut, labdázik. Vettünk neki egy olyan rongycsomót, hát teljesen odáig volt érte, szinte estig csak azzal meg tenisz labdával játszott. Olivért nagyon finoman próbálja bevonni a játékba, odamegy hozzá, kicsit megböki az orrával, és már megy is tovább. Olivér nagyon felbátorodott este felé, már ő is dobálta neki a labdát, és nagyon örült, hogy Blúz visszahozta neki. Blúz az éjszakát nyugalomban végigaludta az új helyén. A lányom betakargatta takaróval, és addig mellette feküdt, míg el nem aludt. Este 10-kor már úgy kellett rászólni, hogy menjen végre fürödni.

Ma is rengeteget játszott, bújik, nagyon szereti, ha megszeretgetjük, amiből persze nincs hiány. Kicsit már lenyugodott, elkezdte felfedezni a lakás és a kert minden apró kis zugát. :) "

"Eltelt több mint 3 hét. Küldök pár fotót is mellékelve. Blúz a Bogi nevet kapta, kezd is szépen hallgatni rá. Szerintem remekül érzi magát itt velünk, kezd kialakulni a napi rutin. Reggel szomorúan les a fél család után, amikor elmennek iskolába, párom pedig dolgozni. Egész délelőtt itt alszik bent mellettem a nappaliban. Ha szép az idő és sokat süt a nap, akkor kimegy napozni a kertbe. Imád napozni, főleg a pociját süttetni. Délután mikor megjönnek a gyerekek, akkor felélénkül és rengeteget játszik, futkározik. Szépen le is fogyott ez alatt a pár hét alatt.
Olivér imádja. Egész délután, hétvégén vele akar játszani, alig tölt bent időt mesenézéssel. Szombaton már szét kellet választanom őket, mert Bogi nagyon fáradt volt és Olivér folyton játszani akart vele. Simogatja, ölelgetni, hozzábújik, puszilgatja. Bogi remekül viseli az egészet, nagyon hálás vagyok neki ezért. Érdekes módon Olivérre nem ugrál, viszont hívja játszani, fogócskázni. Szó szerint futtatja Olivért az udvarban, elszalad előle, nézi hogy megy-e utána, és mikor majdnem beérné újra előre fut és megint vár. Nagyon jó nézni hogy ilyen jól eljátszanak és hogy Bogi ilyen türelmes vele. Reggel oviba indulás előtt első a kutya akihez mindig hozzábújik még egy kicsit."Sok boldogságot Blúz/Bogi az új családodban :)
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában