Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Színes Eszter bejelentkezik
2015.06.25.

Sziasztok!

Már másfél hónapja lakom a 11. kerületben egy lakásban, három kétlábúval (Krisztivel, Rékával és Márkkal) és két cicával. Amióta itt lakom és hozzám beszélnek mindig elhangzik egy szó: Zira. Úgy gondolom, így hívnak engem és már szinte a megérkezésem óta hallgatok erre a névre. A két új lakótársammal Kiarával és Tigrissel egész jól kijövök, bár néha kapok egy két pofont, ha éppen nem szeretnének velem játszani...Kiarát nagyon szeretem, szoktam puszilgatni és mikor a gazdi hasán fekszik, odamegyek és odakucorodok melléjük. Néha még a fejemet is rárakom a hátára és úgy alszunk :)

3 nap alatt rászoktam a kutyapelusra és mióta járok sétálni csak a fűbe pisilek és kakilok! Nagyon okos kutyának tart mindenki :) Nem szedem szét a cipőket, nem ugatok a lakásba. Ha látom, hogy a gazdiék elfoglaltak én elfoglalom magam, befekszem a helyemre és alszom vagy rágcsálom a dolgaimat. Ha a cuccaim nincsenek a fekhelyemnél, akkor minidig összeszedem őket és visszarakom a helyükre. Nem szeretem, ha nem találom a labdámat, vagy a rongyomat....

Képzeljétek, naponta 2-3x megyünk sétálni, első 3 nap kicsit féltem, de most már egyszerűen imádok sétálni! Általában este 7-8 körül kimegyünk a Bikás-parki kutyafuttatóba, ahol sok-sok barátom van. Eleinte nagyon féltem a túl közvetlen kutyáktól, de miután a gazdi megfuttatott, míg a többi kutyák játszottak, láttam, hogy jönnek utánam és csak játszani szeretnének velem én is becsatlakoztam a játékba, és most már én vagyok a középpontba! Minden kutyával és emberrel közvetlen vagyok és játékos. Mikor látok egy új kutyát érkezni, a kicsi vagy a nagy kutyafuttatóba, egyből a kerítéshez rohanok és üdvözlöm őket!
Mikor megyünk erre-arra, mindig dicsérnek, és mondják, hogy milyen szép vagyok és kérdezősködnek a fajtámról... :)

Már tudok ülni, feküdni és kezet követni. Most tanulom a marad vezényszót és a laza pórázon való sétát. A futtatóban már megtanultam használni az összes akadályt, nagyon szeretek oda járni. Mikor a gazdi rám adja a nyakörvet már tudom, hogy sétálni megyünk és teljesen megőrülök olyankor :)
Voltam már 1 alkalommal kutyaóvodába is és a gazdi azt mondta, hogy párszor még elfogunk menni oda. Nagyon izgi!! Azt is mondta, hogy miután kiivartalanítanak elvisz majd alapfokú kutyatanfolyamra az Őrmezei Kutyaiskolába. Nagyon várom már. Azt hiszem szeretne majd a középfokú tanfolyamra is elvinni, meg talán Agility-re is elvisz majd, bár nem nagyon tudom, hogy az mit jelent, de biztos jót mert imádok rohangálni, és az akadályokra fel le mászkálni.

Azt is mondta a gazdi, hogy majd szeptemberben kiivartalanítanak és utána be kell menni a papírokkal hozzátok, bár nem tudom miért..de én csak örülök neki, mert ha engedik, akkor elvisznek majd magukkal és találkozhatok veletek!

Szeretném megköszönni a gazdijaim nevében is, hogy ápoltatok és segítettetek!
Ha minden igaz találkozunk szeptember végén, vagy október elején! Addig is küldenék nektek pár képet magamról :)

Üdvözlettel,
Zira


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában