Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gyerekcsoporttal szeretnék ellátogatni az állatotthonba
2009.02.23.

Csoportos látogatásra hétköznaponként 10:30-tól 15:00-ig van lehetőség előzetes egyeztetés után; az állatotthon szeretettel lát minden kis (leendő) állatbarátot!

Kérjük, csoportos látogatás esetén jelentkezzenek be előre a 06-30/221-12-99-es számon (Hívható: H-Szo: 10-15 óráig). A látogatást célszerû legalább egy héttel előtte egyeztetni (amennyiben később jelentkeznek be, elképzelhető, hogy nem tudunk külön kísérőt biztosítani).

Az állatotthon kizárólag saját felelősségre látogatható! Kérjük, hogy nagyobb csoport esetén feltétlenül legyen elegendő felnőtt kísérő, aki figyel arra, hogy a gyerekek ne szaladjanak szét, ne nyúljanak olyan állatokhoz, akikhez esetleg nem szabad!

Az általunk javasolt ideális csoportlétszám 7-15 gyermek (1-2 felnőtt kísérővel).

A 25 főnél nagyobb csoportokat két csapatra osztva tudjuk körbekísérni; ezt a látogatási idő kiszámításánál kérjük, vegyék figyelembe! A 20 főnél nagyobb csoportok esetén minimum három felnőtt kísérő javasolt.

Kérjük, hogy esős idő esetén gondoskodjanak sározható cipőről, esőkabátról, nyáron pedig kullancs elleni védelemről a gyerekek számára!

FONTOS! Gyerekcsoporttal legkorábban 10:30-kor lehet az otthon területére lépni, mivel az alapvető takarítási feladatokkal és biztonsági intézkedésekkel (pl. harapós kutyák elzárása) ekkorra végeznek gondozóink, önkénteseink. A korábban érkező csoportoknak a kapu előtt kell várakozniuk. Az állatotthon területét a gyerekcsoportoknak 15 óráig kell elhagyniuk, így javasolt, hogy csoportok legkésőbb 14 óráig érkezzenek meg.


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában