Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hoppá család az Illatos útról
2015.06.08.

És Hoppá, olvadjatok.... Egy újabb kutyacsalád, megint az Illatos útról. Csodálatos 1 év alatti szőke mamakutyus és 7 db 1 napos fehér kiskukac aprósága került ma a gondozásunkba. Szépséges mamájuk fiatal kora ellenére példásan gondoskodik róluk, egy pillanatra sem mozdul mellőlük, enni, inni, pisilni is csak kiugrik és már rohan is vissza.
Váratlan érkezésük miatt a Hoppá család nevet kapták. Kell a drukk a kiscsaládnak, nem kezdődött könnyen az életük. Reméljük minden rendben lesz velük és szép nagyra cseperednek majd.A múlt heti szintén az Illatos útról érkezett babák és pótmamájuk Emília teljesen jól és boldogan vannak. A kicsik esznek, játszanak és nyúzzák aprócska pótanyukájukat. :)


Rengeteg a kölyök kutyánk, ezért nagyon nagy szükségünk van továbbra is kölyök kutya tápra és és kutya leteríthető pelenkára. Kutyapelenka helyett tökéletes a dm-ben, vagy a patikában kapható kiteríthető pelenka, vagy betegalátét.

Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, hang u. 2.) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/
Nyitvatartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

Köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában