Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sok apróság egy rakáson, a Feribá család
2015.05.22.Feribá egy nagyon kedves 92 éves bácsi, aki egy tanyán gazdálkodik már 40 éve. A családja úgy döntött, hogy ezt már nem bírja az öregúr, így átköltöztették magukhoz. Hogy ez a döntés Feribának jó vagy sem, azt nem a tisztünk eldönteni, mi csak azt láttuk, hogy a bácsi mindene az a tanya, az otthona.

A tanyára valamikor bedobtak hozzá néhány kistetsű pincsikeverék kutyust. Feribá a lehetőségeihez képest ellátta őket, gondoskodott róluk. Aztán ahogy a tavaszi szél meghozta a szerelem illatát, a néhány kutyusból ripsz-ropsz sok kutyus lett. Most, hogy el kell mennie a kis testű falkát nem tudta magával vinni. A 17. kerületi önkormányzat kérte a segítségünket. 5 kistestű kutyus és 3 még szopós baba került végül a tanyáról a gondozásunkba.

Fodor
A mama. Ugyan ő a legidősebb a csapatban, de vitalitása és kedvessége mindent elsöpör. Kis testű, szűre közepesen hosszú, de feltétlenül gondozást igényel.

ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSA babák most nagyjából 6 hetesek lehetnek. Vélhetően hasonló fizimiskájuk lesz, mint a nagyoknak, földszintes mérettel. Leválasztás után keressük új, felelős gazdájukat.

Fitos egy kislány
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSFlex a kisfiú
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSFotó a másik kislány
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSKizárólag olyan gazdit keresünk a kölykök számára, aki tudja és vállalja azokat a nehézségeket, melyek egy kölyök nevelésével járnak. Fel van készülve a veszteségekre, a huncutságokra, van kedve és türelme egy kiskutya neveléséhez, tanításához.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.
Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk!

És a felnőttek. Mindannyian kicsit bizalmatlanok elsőre, de nagyon gyorsan oldódnak. Szerintünk igazi, helyes családi kutyusok lesznek.

Fűző
Tudjátok, a csajokat fűző, merthogy Ő az egyetlen pasi a csapatban.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSFullánk
Fekete-cser fiatal szuka kutya. Beérkezésekor láthatóan vemhes volt, ezért azonnal ivartalanítottuk.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSFuri
Vörös fiatal szuka
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSFürt
A másik fekete-cser szuka.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSA felnőtteket mind oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe, kizárólag teljes jogú családtagnak, a csak kerti tartás kizárt!

Ha örökbefogadni ne tudod őket, akkor az is nagy segítség, ha az adatlapjukon keresztül virtuális örökbefogadással támogatod az oltási és parazitamentesítési programjukat, az ivartalanításukat s a tartásukat.
Köszönjük!

A kutyusokról érdeklődni lehet a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között!

Ne feledjétek mind családra vágynak!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában