Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Masni új élete
2015.05.19.

Kedves NOÉ csapat,

Masni még csak öt hete van nálam, de már mindenki szívébe belopta magát. Példásan közlekedik pórázon, a kutyafuttatón nagyon intelligensen viselkedik emberrel, kutyákkal egyaránt. Még nem volt konfliktusa senkivel. Első szóra szófogad.
Először nem akart lépcsőzni ( volt, hogy a hetedikre cipeltem fel, mert elromlott a lift), most már nincs gondja vele. Nem szerette, ha jönnek utánunk, már nem probléma. Bizalmatlan volt a kutyákkal is, de látta, hogy nem bántja senki. Most már vannak kedvenc barátai is akikkel szívesebben játszik, labdázik, botozik, vagy csak piheg. Minden lényeges vezényszót (áll, ül, fekszik, vár, vissza, ide hozzám, lábhoz) szinte percek alatt megtanult. Végtelenül ragaszkodó, kedves és barátságos, úgy néz mindenki szemébe, mintha olvasni akarna a gondolataiban.
Nem olyan aktív, mint elsőre látszott, szeret lustálkodni, rágcsálni (na nem papucsot, kizárólag az ő csontijait). Frici cicámmal nagyon jóban van, még azt is megengedi neki, hogy dögönyözze. Szereti a szomszéd cicát is, aki nem más mint Muki, szintén NOÉ lakó volt. Muki viszont nem szívesen van Masnival. Morog meg fúj rá. De már nem borzolja fel magát, és egyre közelebb engedi Masnit, mielőtt morogni kezd.
Egyszóval igazi kis kutyatündér lány. Öröm vele együtt lenni.

Szeretettel üdvözlünk mindenkit:
Masni és gazdája


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában