Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dagi gazdikereső önéletrajza
2015.05.04.

"Sziasztok, Dagi vagyok. Vagyis nem vagyok dagi, csak a nevem Dagi. Naaaajó, egy kicsit dagi is vagyok, de csak amolyan öregurasan.... ;)

Képzeljétek mi történt velem: bekerültem a NOÉ-ba, mert a gazdimamim olyan beteg lett, hogy nem tudott rólam gondoskodni. Már hallottam, hogy vannak ilyen 'táborok', ahol kutyák vannak, és mikor hallottam, hogy ide fogok kerülni, akkor nagyon megijedtem, de kiderült, hogy ez egy tök jó hely. Vannak itt lányok, mindnek van két keze, és sok-sok simit kapok. Azért ettől függetlenül nagyon szomorú vagyok, mert a gazdimamimmal szeretnék lenni, de azért történnek itt jó dolog: például van egy medence, aminek nagyon örülök, mert imádok fürdeni. De kiderült, hogy ez a libáknak van, akik értésemre is adták, hogy nem kívánatos fürdőző vagyok, és jól megcsipkedtek.
A lányok mondták, hogy gazdimami nem fog tudni értem jönni, keresnek nekem új családot, így gondoltam, hogy inkább írok egy önéletrajzot magamról, hogy könnyebben rám találjon az új családom.
Noha 12 éves vagyok, nagyon fitten tartom magam. Van egy kis úszógumi a derekam körül, de biztos csak a rendszeres úszás miatt... :)

Nagyon jól kijövök más kutyákkal, a cicák is a barátaim. Szeretek sétálni, kirándulni, de fontos, hogy mindig a gazdi közelében legyek. Lakásban érzem jól magam, a kertben kizárólag akkor, ha a gazdi is ott tartózkodik. Ízületeim már egy kicsit ropogósak, néha szükségem van egy kis fájdalomcsillapítóra, de igazából semmi komoly, csak amolyan időskori nyavalya.
Oltásaim meg vannak, chipem is van, golyóim viszont nincsenek.
A lányok tényleg aranyosak itt, és imádnak, de én szeretnék egy saját családot, a legjobb egy korombeli gazdimami lenne, aki már nem rohan, ráér nyugdíjaskodni velem :)

Köszönöm, ha elküldöd az önéletrajzomat az ismerőseidnek, hátha ismerik az új gazdimat.
Dagi"

és akkor a hivatalos:

Dagi 12 éves vélhetően szetter keverék kan kutya, aki sajnos gazdája súlyos betegsége miatt került az állatotthon gondozásába. Mindenkivel nagyon kedves legyen az kan vagy szuka kutya, kicsi vagy nagy, vagy akár bársonytalpú családtag.
Nagyon igényli az ember társaságát. Teljesen szobatiszta, szépen sétál pórázon.

Világ életében lakásban élt, így kizárólag benti tartással adjuk örökbe.

Ízületei már kopottak, hosszú kirándulásokat már nem tud tenni, de még mozgékony és aktív ennek ellenére. Időszakonként ízületi fájdalmaira kúraszerűen gyógyszert kell szednie.
A hasát nagyon szereti, de a kutyáknak való száraz táp nem a kedvence, a házi kosztot előnyben részesíti :)
A gyerekeket nagyon szereti és nagyon ragaszkodó.

Dagi oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új családját, ahol nyugalomban és szeretetben, a család teljes jogú tagjaként élheti le hátralévő éveit.

Jelentkezni az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.

További képek Dagiról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában