Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dávid új otthona
2015.04.07.

Kedves Noé!

Nem lehetünk elég hálásak, hogy segítségetekkel családunk
kibővülhetett egy új taggal. Dávid kicsit félénk volt az első napokban, de látszott rajta, hogy a kert és a benne található dolgok, például a papucsok, nagyon lenyűgözték. Egyből birtokba vette új portáját, sőt meg is mutatta, hogy kellene igazán kinéznie a kertnek.
Tartott is egy kis tereprendezést demonstráció gyanánt, a nagymama sokat tanulhatna tőle. :)
Viccesen ezután Romboló Dávidnak becéztük, majd ebből Rominak aztán nem volt mit tenni, menthetetlenül rá is ragadt az elnevezés. Így lett végül Dávidból Romi, a kert újdonsült ura. Nagyon játékos, minden siminél kirobban belőle a kölyök kutya. Az első napokban nem akartuk túlzásba vinni a nevelést, de már eljutottunk odáig, hogy az ül szóra
szépen hallgat. Már nem is akar mindnekit annyira a bokrok közé borogatni, persze mint a kert ura, nem viszi túlzásba, néha kegyes uralkodóként hajlandó követni szolgái vezényszavait, de azért a jóból is megárt a sok. Szerénysége már teljesen elmúlt, sőt már a hangját is
lehet hallani ha olykor olykor idegent lát. Ilyenkor nagyon büszke magára, hiszen a hatalmas veszélyforrást megugatta mint bátor házőrző.
Mi mint hű szolgálói több ajándékkal is kedveskedtünk neki, de a kedvenc egy csipogó guruló kék játék lett. Szinte elválaszthatatlanok, ahová Romi megy, oda a csipogó is követi.

Még egyszer nagyon köszönünk mindent, hiszen nélkületek nem lenne most Romboló Romink! A legjobbakat kívánjuk és kellemes húsvéti ünnepeket!:)

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában