Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Amigó új élete .)
2015.03.01.Amigo a 3 lábú kutyusunk nagyon sok évet töltött nálunk. Azt nem mondhatjuk, hogy egyszerű természetű, lelkű kutyus. Hiába töltött nálunk sok időt, igazából nem akart újra bízni. Nemtudta megnyitni a szívét és a lelkét, míg egy szép napon megjelent az életében a nagybetűs Ő, pontosabban a nagybetűs V, azaz Viktor. Viktor újra előcsalta belőle a szertelen boldog kutyát, aki állandóan mosolyog, mindig kapható egy kis mókázásra ... Viktorral.
Évekig járt ki hozzá amikor csak az ideje engedte, de sajnos az élethelyzete nem engedte, hogy örökbefogadja. Így maradtak azok a ritka napok, amikor Viktor a munkája és a messzi otthona ellenére ki tudott látogatni hozzá.
És persze a két találkozás közti idő nagyon megviselte mind a kettőjüket. Viktor mindent megpróbált, mivel Ő nem tudta befogadni így örökbefogadót is próbált neki keresni. Talált is valakit, aki örökbefogadta Amigot, de sajnos a történetnek rossz vége lett, a hölgy nem tudta kezelni a kutyát és néhány kudarcokkal teli hét után visszakerült hozzánk. Újabb törés az amúgy is törékeny kutyalélekben. De Viktor nem adta fel és nem adták fel azok sem, akik ismerik Őket, hiszen a vak is látja, ők egymásnak teremtettek. Végül az Ebremény Kutyavédő Egyesület, ahol Viktor maradék szabadidejét önkéntességgel töltötte sietett a segítségükre. Felajánlották Viktornak, hogy biztosítanak helyet Amigonak a saját panziójukban, ami nagyon közel van Viktor lakhelyéhez, így minden nap találkozhatnak.
A kutyáinkat mi családba adjuk, így bevalljuk őszintén, hogy elsőre meghökkentett minket a kérés, hogy Amigo had költözzön át oda. De tudtuk, láttuk, éreztük, hogy a kutyus érdekeit nézve csak ez lehet a jó döntés. És így van, folyamatosan kapjuk a jó híreket, képeket Viktortól és az Ebreményes lányoktól is. Minden nap sétálnak, hétvégente Viktor hazaviszi magához, együtt kirándulnak és így az Ebreményes kutyák nyertek egy mindig hadra fogható, elkötelezett sétáltatót is.
Tudjuk, amint lesz lehetőségük igazából is együtt fognak élni, de addig is, úgy látjuk teljes a boldogság! :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában