Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

PüspökKenyér a Tutiban :)
2014.12.11.

Ahogy sejteni lehetett a Püspök-gyerekek nem sok időt töltöttek velünk, alig néhány hét leforgása alatt már mindketten gazdihoz cuccolhattak... Sőt a lelkiismeretes gazdi már beszámolót is küldött :) Fogyasszátok szeretettel!

"Sziasztoook!

Eltelt egy nap, és mivel nagyon jól vagyunk, már most szeretnék nektek visszajelezni, picit írásban, és képekkel, hogyan alakul Püspökkenyér sorsa :)

Hazahoztuk ölben: busz - pipa, metró - pipa, villamos - pipa :)
Kis ártatlansága csak addig tartott amég 4 apró mancsa el nem érte a talajt :D
Mintha mindig is itt lakott volna. Első dolga az volt, hogy megtámadta a tükörképét, aminek többször neki is rohant :D Rágcsál, de főként a játékait, és ha rászólunk gyorsan veszi a lapot. Meg is fürdettük a kis büdikét, de szárítózni nem tudtam, mert nagyon félt tőle. Folyamatosan Freddy fenekében van, aki még nem igazán vesz róla tudomást, de kenyérke nem adja fel. Ha emgijed, rögtön Freddyhez bújik. Próbáljuk fenntartani a megfelelő egyensúlyt. Igazi fenevad, de nem rossz értelemben, csupa tünemény, állandóan puszilgat, és bújik, játszik. Ma helyesen befeküdtek Freddy (és mostmár Kenyér) ágyába is, és végigszundizták amég takarítok. Kaptunk pelusszerű alátétet, egyelőre még nem használja, de igyekszem rászoktatni. Velünk is aludt már első éjjel, jajj megzabálom!!!! Sokat hiperventillál :D szerintem melege van :D
Írok majd még, adunk hírt, pénteken meg megyünk oltásra :) A dokink oda lesz tőle :P
A sünt este beraktuk a házába, reggel már máshol aludt, szóval úgysejtem bátran és problémamentes közlekedik még így is, hogy bővültünk :) Kenyér nem nagyon érti hogy ő micsaoda, de nem is akarja piszkálgatni. :)

Szép napot nektek!

Emese, Márk, Freddy és Kenyér :) "

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában