Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Cirkuszos Betti álomotthona :)
2014.11.19.

Cirkuszos Betti 2010-ben lett a NOÉ Állatotthon védence. Az akkor kb. 2 év körüli németjuhász-keverék mama egy lakókocsi alá fialt le 2010. nyarán, nem messze a forgalmas Péceli úttól. 9 aprócska kölyke volt. A kis családot állatbarátok etették.Kiderült, hogy nem véletlenül volt a lakókocsi alatt, ugyanis egy vásáros cigányember kutyája, aki jelentkezett is érte, hogy szeretné visszakapni.

Betty a szoptatás befejezését követően megkapta éves kötelező oltását, átesett az ivartalanításon, valamint kapott egy egyedi azonosítót (mikrochipet) is, majd visszaköltözött gazdájához 2010. augusztus 25-én.

A vásárokra is ment a gazdájával, de az egyik településen elveszett. Nagyon sokáig helyben csövezett, míg a ceglédi állatvédők be nem fogták őt. A chip alapján derült ki, hogy a NOÉ védence, így 2013. márciusában visszakerült a gondozásunkba.Természetesen már nem adtuk vissza, úgy gondoltuk, hogy jobb helyen van nálunk az állatotthonban, míg új otthonra talál.

Betty nemcsak szép, de nagyon jól szocializált, kedves és barátságos kutya. Más kutyákkal is jól kijön. Nagyon alkalmazkodó. A pórázt ismeri, kulturáltan közlekedik, autóban nyugodtan utazik. Hiába a sok jó tulajdonság, mégsem akadt meg rajta sokáig senki szeme, mígnem egy Magyarországon tanuló svájci diáklány ki nem szúrta őt a nagy kutyatömegből.

Betti a hihetetlen kedvességével, alkalmazkodó képességével és nyugodt természetével lenyűgözte leendő gazdáját, így nem is volt kérdés, hogy Betti kell neki.

Betti tehát beköltözött új otthonába, amit kezdetben kicsit értetlenül, később egyre növekvő magabiztossággal vett birtokba. A kutyapárna nagyon bejött neki :)

A sétákat is nagyon élvezi :)
Bettinek a költözés miatt komolyan bele kellett vágni a nyelvtanulásba: a magyar mellett németül és angolul is értenie kell, hiszen a gazdi és családja felváltva használja ezt a két nyelvet.

Jó tanulást és sok boldogságot Betti! Nagyon megérdemled :DMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában