Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Buffy, aki NEM a vámpírok réme :)
2014.10.02.

Bertoldod év elején találták a Péceli úton. Kezdetben azt hittük a petárdázás újabb áldozata és a gazdái talán keresni fogják, de nem így történt... néhány hónapos kényszerű várakozás után, azonban jelentkezett érte az álomgazdi :)

Beszámoló az első gazdis hetéből:

Kedves Noésok, kedves Piroska!

Szeretnénk egy kis beszámolót küldeni nektek Buffyról (Bertold) az első hét után.

Alapjaiban nagyon kedves, szeretetet kívánó és adó kutya. Amikor elhoztuk tőletek, bátran viselkedett az autóban, igaz a szokatlan helyzet miatt Tünde mellette ült végig. (nem volt bukás J ).

Amikor beléptünk az ajtón, körbevezettük, megmutattuk neki az új otthonát. Érdeklődve vett szagmintákat és szinte azonnal talált magának egy helyet. Még aznap meglepődve és örömmel tapasztaltuk, hogy Buffy odajött elénk és két halk morrantással jelezte az egészségügyi séta szükségességét. Fantasztikus! Buffy szobatiszta!

Az első napon szépen, nyugodtan aludt, láthatóan jól érezte magát. Napról-napra egyre bizonyosabb a számára, hogy ez a helyzet végleges. Úgy látjuk, hogy a második naptól már OTTHON érzi magát.Ami ezek után jött, az valójában csodálatos. Buffy nagyon hálás a törődésért és a szeretetért.

A Stefánián szoktunk körbesétálni, nagyon élvezi és a lényeg, hogy „laza” pórázzal közlekedik velünk. Már tudja, hogy az úttest szélén megállunk, körbenézünk és csak a gazdi szavára indulunk tovább. Az utcán sétáló más kutyáktól az első napokban inkább tartott, de egy szava sem volt hozzájuk J.

Naponta közlekedünk az autóval, Buffy-nak már rutin a be- és kiszállás J.

Összeismerkedett a gyerekek kutyáival is, öröm volt látni őket együtt, hogyan játszottak.Buffy kibérelte magának a fotelt, ez a méretéhez képest a legkényelmesebb a számára.Hangoskodni még egyszer sem hallottuk, de biztosan kellemes hangja lehet J.

A fürdetést óvatosan tűrte, de miután ketten sürögtünk körülötte, ráérzett, hogy ez neki jó, sőt.. nagyon jó!

Nagyon örülünk, hogy Buffy a családunk tagja lett, kölcsönösen sok-sok örömet adunk egymásnak. Buffy nagyon okos, napról napra újabb vezényszavakra reagál. Ma délben Buffy 20,0 kg !

Mellékelünk egy pár képet és reméljük, hogy nektek is örömet szerzünk ezekkel.


Üdvözlettel


Tünde és GáborMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában