Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Edécske bejelentkezik :)
2014.09.29.

Ede kutyusunknak Szolnokról kértek segítséget. Valószínűleg elgázolták az apró kiskutyát, aki tehetetlenül feküdt napokig egy árokban. A feje kaphatott egy nagyobb ütést, mert hetekig tartott mire a tudta kitisztult.Mindez 2014. márciusában történt. Ede azóta teljesen felgyógyult, sőt boldog gazdis kutya. Íme egy kis beszámoló a gazdis életéből.

Kedves Noé-sok!
Edécskénk, akit két hónappal ezelőtt fogadtunk örökbe, nagyon kivirult. Egész nap virgonckodik-futkározik és örömtáncot lejt, amikor vacsoraidő van. Él-hal a hasáért. A mindennapi séta is a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik. A következő képen éppen pihenget kedvenc játékaival.Gazdiját mindig szemmel tartja és követi. Más emberekkel is barátságos, puszikat osztogat. A képen is éppen puszilgat. :)Nehéz termeszétű kutyusunknak is legjobb játszótársa lett. Ha tehetik, egész nap birkóznak és meg nem állnak.Ha szükségét érzi intézkedik és a kapu előtt hallatja a hangját. De persze, ha belép valaki a kapun farkcsóválva fogadja.
A nyári melegben megszabadítottuk a nagy bundájától, kis úriemberes kinézetet kapott.Csak „Lökinek” becézzük a kedves lököttsége miatt. Edécske mindennap mosolyt csal az arcunkra, ezúton is szeretnék megköszönni, hogy ezt az édes kiskutyát örökbefogadhattuk és gondoskodhatunk róla.
Üdvözlettel:

Farkcsóvás Edécske és családjaMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában