Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tódi, a kertész :)
2014.03.25.

Sziasztok!

Ahogy ígértük, itt a beszámoló Tódor (Tódi) új életéről!Február 12-én eljött a nagy nap, amikor hazahozhattuk Tódit. Az autóban pár perc után elaludt, nagyon jól viselte az utazást. Miután megérkeztünk, egy kicsit megilletődve nézett körül új otthonában. Majd jött a fürdés.... Természetesen először nem tetszett neki, nem tudta mit akarunk, de hamar rájött, hogy a pancsolás nem is olyan rossz dolog! A nagy izgalmak kipihenésére elfoglalhatta új helyét, a kanapét. Nem tartott sokáig megszoknia, hogy félig szobakutya lett! :D Másodszorra már nem kellett neki mondani, hogy a kanapéra feküdjön. Imád lustálkodni, nagyon tud horkolni is. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik még a futkosás/labdázás az udvaron, illetve a kertészkedés (nagyon profi a bokrok metszésében és a megszerzett ágak elhelyezésében az udvar különböző pontjain).

Hamar megszokta az új dolgokat, teljesen szobatiszta, szépen sétál az utcán, lehet vele utazni vonaton, buszon, villamoson. Egyszóval egy főnyeremény ez a kutya! :)
Minden nap kisétálunk a vasútállomásra, "hazahozzuk apát" amikor jön haza munka után. :D Nagy az öröm, amikor megérkezik a vonat és végre leszáll róla párom.A sok játék és lustizás mellet szorgalmasan tanulunk is! Elkezdtünk kutyaiskolába járni, amit Tódi is nagyon szeret. Nagyon hasznos dolgokat tanulunk, Tódi pedig nagyon szépen fejlődik, okosodik! Büszkék vagyunk rá nagyon!Még egy érdekesség: néha kicsit furcsa pózokban tud aludni, ahogy az alábbi képeken is látszik... :DSzóval nagy a boldogság nálunk! Köszönjük!

További sok sikert kívánunk!
Még jelentkezünk!

Üdvözlettel: Timi, Gergő és TódiMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában