Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Üregi nyuszi a NOÉ Állatotthonban
2014.03.10.

A hétvégén a szokásosnál is apróbb kisjószágot hoztak, hogy segítsünk. A kartondoboz, egy apró vadas színű nyuszikát rejtett. Az ici-pici alig 2 hetes tapsifüles, egy üregi nyúl baba. Bár már szőrös és szilárd táplálékot is fogyaszt, még szopni a is kellene. Arról nem beszélve, hogy az üregi nyulak nagy kolóniákban , családban élnek, tehát szegény pici biztosan nem érzi túl jól magát így egyedül a nagyon-nagy világban.

Hogy pontosan hogyan szakadt el a családjától, mi történt a többiekkel nem tudjuk, csak annyit, hogy egy idősebb úr bement egy szelektív hulladékfeldolgozó irodájába, az ott lévő hölgyek kezébe nyomta a dobozt, hogy ezt "nőnapra szeretettel", majd angolosan távozott. Szegények azt sem tudták, hogy mit kezdjenek az ici-pici kis állattal, kétségbeesetten hozták be hozzánk.
Ahogy már annyiszor a babaállatok nevelésében, most is Dr. Papp Georgina doktornő szaladt a segítségünkre. Ő nevelgeti a kis vadast. Az esélyei sajnos nagyon kétségesek, mert tapasztalható nála némi nehezített légzés és komoly traumán ment keresztül. Most úgy tűnik működik, eszik, kakil, de nagyon stresszel. A lehető legjobb kezekben van, reméljük minden rendben lesz vele, de elkél a drukk a kicsinek!

Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Köszönjük!További képek az üregi nyusziról ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában