Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

XVII. kerületben gázolt kutya: Valentin
2014.03.05.

Ezt a kis fickót Rákoshegyen, a Baross utca és a Bocskai utca kereszteződésében találta önkéntesünk. Az árok szélén feküdt, remegve, habzó szájjal és vérző orral, sokkosan. Azonnal orvoshoz került.Nagy valószínűséggel egy autó gázolta el, az ütés elsősorban a fejét érhette, mind a két szeme csúnyán bevérzett. Nyugtalanító, hogy a hasa nagyon felpuffadt, az állapota most stabil. Azonnal sokktalanították. Idősebb, ivaros kan, egy elnyűtt, színes textilnyakörvvel a nyakában. Chip sajnos nem volt benne.

Ő biztosan nagyon jó fej kutya, még ilyen állapotban is kedves, aranyos, aki hősként viseli azt ami most vele, körülötte zajlik. Valami azt súgja nekünk, hogy ez a kis kurta lábú igazi amorózó típus, úgyhogy a neve Valentin lett...
Az első éjszaka kritikus volt, természetesen a kórházban maradt. Szerencsére a sokkon kívül más baja nem lett a kalandból, így másnap elhagyhatta a kórházat.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány már rengeteg csodának volt részese, ahogy most is Valentinért alig 2 hete még aggódtunk, hisz állapota kritikus volt... de mára ő gondozóink egyik nagy kedvence, és mivel eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért felszólítjuk az álomgazdit, emelje fel a telefont és azonnal jelentkezzen Valentinért az info@noeallatotthon.hu email címen vagy telefonon a 06 30 221-1299-es számon.

Köszönjük mindenkinek, aki részese volt Valentin gyógyulásának, a sok pozitív energiát és az aggódást :)

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában