Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A CLASS FM - Morning Show-jában jártunk :)
2014.01.27.

A minap meghívást kaptunk a CLASS FM rádió (103.3 FM) Morning Show-jába állatainkkal együtt. Természetesen, ahogy mindig, kincy képviselt bennünket, valamint Hope kutyusunk, aki gazdikereső, és kényelmesen terpeszkedett a Class Fm-es babzsák fotelben:


egy szárnya törött, gyógyuló félben lévő vetési varjúval, aki mivel nem volt neve, így Feri VéVé-nek keresztelt el :)és Szmöre, a rókalány


Jani és Feri is bátran ölelgették a rókalányt, hiszen mindenkit hamar meghódított kedvességével és bájával :)


A teljes műsor visszahallgatható a MORNING SHOW oldalán

VENDÉGÜNK A NOÉ ÁLLATOTTHON SZÓVIVŐJE, SCHNEIDER KINGA

A beszélgetés nagyon jó hangulatban zajlott. Minden szóba került. Védenceink és önkénteseink is. Többek között Csilla, aki rendhagyó gazdikeresésével hívta fel magával a figyelmet, hiszen Mókus kutyánkkal együtt kerestünk neki új családot :)

Tehát megválaszolva Feri kérdését: Csilla létezik :) , és az erről szóló cikk Boxer fajtamentő csoportunk oldalán található ITT !Ahogy elhangzott, hamarosan új állat érkezik állatotthonunkba, az elefánt Feri fürdőszobájából :)

Jani rendszeres látogatója állatotthonunknak, ahol a szombatonkénti nyílt napon szoktak jönni kutyát sétáltatni, cicát szeretgetni.


Szeretettel várunk mindenkit szombatonként egy kis lélektisztító kutyázásra, cicázásra. Igazi felüdülés nemcsak a testnek (ahogy sportosan lobogva szállunk a póráz végén :), hanem a léleknek is a sok kézbe simuló, szeretetre vágyó 2-3 és 4 lábú gyönyörűség.

A végén az 1% is szóba került, hiszen kezdődik a kampányidőszak, ami Állatotthonunk számára életbevágó, hiszen semmiféle állami vagy önkormányzati támogatásban nem részesülünk, kizárólag ebből tartjuk el védenceinket.

ADÓSZÁMUNK: 18169696-1-42 Kedvezményezett: NOÉ Állatotthon Alapítvány

Nagyon köszönjük a lehetőséget Janinak és Ferinek, hogy vendégei lehettünk a legnagyobb hallgatottságú, országos lefedettségű reggeli műsornak :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában