Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Peán hírek :)
2014.01.25.

"Sziasztok!!

Nem tudom emlékeztek-e Peánra, mostani nevén nálunk Liza. Ő egy három lábú németjuhász keverék kislány, aki 2010 decemberében érkezett hozzánk, addig Ti vigyáztatok rá.
Korábban az első évben a lányok gyakran látogatták (így a levelem különösen Kangli Móninak szól, úgy tudom az ő nagy kedvence, és védence volt), azóta nem hallottunk felőletek, meg is értjük a sok kutyus, aki segítségre és gondozásra szorul... ezért úgy gondoltuk jelentkezünk mi újra.

Egyszer már írtunk nektek, és meséltem, hogy 2 cica társaságában tölti velünk a napokat, azóta sem változott semmi, de a jó hírt is illik megosztani. Liza szeret sétálni, buszozni, vonatozni, igazából mindent csak a gazdikkal tölthesse az időt, játszani igaz nem annyira, de futkározással pótol mindent, nagyon jó természetű kutyus nem tudom nektek eléggé megköszönni.

Mellékelve küldök néhány fotót az elmúlt évből. Kívánok nektek további sikereket, a kutyusoknak-cicáknak pedig legalább olyan szerető gazdit, mint amilyenek mi próbálunk Lizának lenni."Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában