Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kalandorok kímáljenek, avagy Tűzoltó gazdit keres!
2014.01.15.

Császtok!


Tűzoltó vagyok, de az ismerőseim csak AMORF ÖRDÖGNEK hívnak. Egy papírdobozban találtak rám novemberben Kőbánya közepén, akkor kb. 1 hetes lehettem. Még körül sem tudtam nézni, hogy milyen hely is ez a Kőbánya, mert nem tudtam kinyitni a szemecskéimet. Csak hangosan sírtam (megtalálóim szerint nyervákoltam), hogy végre vigyen már valaki a mamámhoz, a meleg hasához akarok bújni. Hogy tesóim voltak-e, azt nem tudom, mert csak egyedül ültem a dobozban a hidegben.Na, a sírásnak azért volt valami eredménye. Bár nem a mamámat kaptam, hanem meleg, puha kezekbe kerültem, és a hasamba is került valami meleg. Igaz, fura volt a számban, nem olyan, mint a mami cicije, hanem olyan gumiszerű izé, de azért ez is jól jött, mert már nagyon fájt a pocakom az éhségtől.Na, azóta melegben vagyok és szeretnek nagyon, de csak pakolgatnak ide-oda, érzem én, hogy nem ez lesz az otthonom, hanem keresnem kell magamnak egyet, ahol én vagyok az IGAZI, a főszereplő, a NUMBERVANGondoltam, leírom, hogy milyen is vagyok valójában, és hogy mire számítson, aki úgy dönt, hogy velem akarja leélni az életét. Először is nem lesz könnyű dolga, mert állítólat qrva rossz vagyok. De tényleg. Mondjuk nem értem, hogy miért rosszaság az, hogy ellopom a papucsokat, meg kirángatom a kutyaágyat a nagykutyák alól, meg bepisilek és bekakilok. Még jó, hogy becsinálok. Hát mit képzelnek ezek, hiszen már Shrek is megmondta, hogy JOBB KINT, MINT BENT !

A testalkatomra is olyan furákat mondanak, hogy 'amorf' vagyok... Nem igazán tudom, hogy ez mit jelenthet, hiszen szerintem tök jóképű csávó vagyok. A buksifejem olyan állítólag mint egy bullterrieré. A füleim előre hajlanak, de szerintük ez még állni fog. Próbáltam edzeni a fülemre, hátha sikerül, de eddig csak akkor sikerült felállítanom, mikor nagyon rohantam, és az ellenszél lobogtatta. Akkor is nagyon cuki voltam szerintük.
A testalkatomon állandóan röhögnek (a szemetek!), pedig szerintem tök egyedi, hogy olyan hosszú vagyok, mint abban a pancsizóhelyiségben a boiler vagy mi. A lábaim viszont állítólag már most akkorák és olyan rövidek, mint egy jól fejlett dinoszaurusznak, tehát hosszú leszek viszont alacsony. A hasam olyan kerek, mintha lenyeltem volna egy teniszlabdát. Állandóan számolgatják a labdákat, hogy megvan-e, mert gyanús vagyok, hogy elloptam. Hiába mondtam, hogy egy jól táplált kölyökmacsónak ilyen testalkattal kell rendelkeznie, kiröhögtek (szemétség!).Szóval szerintem jóképű vagyok, szerintük abba az 'olyan ronda kutya kategóriába tartozok, aki már szép'. Abban megegyeztünk viszont, hogy EGYSZERI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN vagyok. Aki engem választ, azzal nem fog szembejönni az utcán Buksika, aki úgy néz ki, mint én. Ilyenből nincs még egy.Tűzet oltani nem tudok, hiába tűzoltó a nevem, de ez a legkisebb hibám. Tudom, hogy a 105-öt kell hívni, és jönnek a haverjaim azonnal oltani.Szóval keresem végleges, szerető otthonom olyan gazdi személyében, aki egyedire és különlegesre vágyik, akit nem rettentenek el a rémségek, amiket elkövetek, akinek van ideje és türelme velem kutyaiskolába járni, akinél esetleg vannak kutya vagy macskahaverok, vagy legalább sokat megy velem sétálni, hogy találkozhassak velük, aki vállalja az oltásaim befejezését (már kaptam néhányat), aki vállalja az ivartalanításomat is, mert szerelmi tüzek esetén ebből bajom lehet a későbbiek során. Aki úgy gondolja, hogy megfelel az elvárásaimnak, az jelentkezzen Piroskánál a 06 30 221-1299-es számon vagy az info@noeallatotthon.hu email címen 'Kalandorok kíméljenek' jeligére.

Csók,Tűzoltó, az amorf ördögfióka

Tűzoltó adatlapja itt olvasható: ITT olvasható!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában