Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kétlábú Csillag kutyánk karácsonyi üzenete fogyatékos társainak
2013.12.22.

Csillag a Kisherceg Állatmentő Egyesülettől került a gondozásunkba 2013. júliusában. Korábban ők mentették egy elhagyatott tanyáról több társával együtt. Befogásának kalandos története itt olvasható: Csillag, a kétlábú kutyusCsillag fogyatékos kutya: két hátsó lába csonkolt. Ennek ideje és módja nem ismert, mert már befogásakor ilyen állapotban volt.

A segítségeteket kértük nyáron, hogy Csillagot meglephessük egy kutyakocsival, ami nagyban segítené a mozgását, és megint nem csalódtunk bennetek Angyalok. Az új frizurája mellé hamarosan a 'kocsiszabó' is megérkezett méretvételezés céljából :)A kocsi is hamarosan elkészült, bár Csillag elég bátortalanul kezdte használni:


Az első, döcögős útjáról videó is készült :)


Mi már ekkor is nagyon boldogok voltunk, hiszen ez egy fél siker, hogy egy mozgáskorlátozott kis állatnak újra meg tudjuk adni a mozgás szabadságát, de a NOÉ-nál szokásos csodák még nem értek ezzel véget :)

Beleszeretett egy hölgy, aki már sok esetben nyújtott segítő kezet fogyatékos állatoknak, így otthonában több sérült, akár pelenkás kutya is él szeretetben és megbecsülésben.

Erre az álomhelyre került Csillag is, és itt fogja leélni élete hátralevő részét hasonszőrű kutyatársaival együtt, akik nagy szeretettel fogadták.

A beilleszkedés nem volt könnyű Csillag számára, hiszen minden új helyzetben visszahúzódó viselkedést mutat, így az első héten nem kereste a kontaktust az új családjával. Hamarosan azonban lassan, de biztosan oldódni kezdett, és egyre többet kommunikált, sőt már játszott is egy aggastyán pelenkással :)Sok boldogságot Csillag, élj boldogan a fogyiparadicsomban :)
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában