Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lakossági hirdetés feladása
2009.02.23.

Amennyiben Ön állatot talált, lehetősége van ingyenes hirdetést feladni honlapunkon. Ehhez kérjük, írja meg az állat adatait (nem, kor, név, faj, fajta, megtalálás helye, ideje, körülményei, egyéb jellemzők, elérhetőség, stb), illetve amennyiben van fényképe az állatról, csatolja azt is és küldje el a hirdetes[kukac]noeallatotthon.hu címre. Kérjük, a hirdetés szövegét készen küldje, egyes szám 3. személyben megírva, maximum 1000 karakterben. A képeket csatolt fileként küldje jpg formátumban (NE word dokumentumként!).

Figyelem! Kizárólag az állat tulajdonosa/befogadója által küldött hirdetéseket jelentethetjük meg; továbbított hirdetéseket az eredeti feladó tudta és írásbeli hozzájárulása nélkül - a személyiségi jogok védelme érdekében - nem jelentethetünk meg!
Mivel naponta több száz e-mailt kapunk, kérjük, semmilyen továbbított levelet, körlevelet NE küldjön címünkre! A továbbított, illetve túl sok címzettel rendelkező leveleket biztonsági okokból postafiókunk automatikusan törli.

Kérjük, hogy állatok befogadásával és örökbeadásával kapcsolatban NE írjanak e-mailt, mivel honlapunkat frissítő önkéntesünk nem tud felvilágosítást adni az aktuális férőhelyekről, ill. örökbefogadással kapcsolatban. Az állatotthonban jelenleg nincs internet, így az e-mailben kapott anyagok nem kerülnek közvetlenül az állatotthonba; kérjük, ezt vegyék figyelembe e-mail küldésekor! (Pl. Ne írják azt, hogy "Csatolva küldöm a telefonon megbeszélt képeket", mert honlapfrissítő önkénteseink nem fogják tudni, ki kivel mit beszélt meg telefonon, milyen állatról küldenek képet és nincs idejük minden egyes e-mailt lenyomozni, telefonálni a gondozóknak, kideríteni, ki kivel mit beszélt melyik állatról, stb.)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában