Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A baj csőstül jön!
2013.12.04.

Angyalok, ismét egy régi lakónkról szeretnénk Nektek írni, drukkot és segítséget kérni. Szegény kicsi szkunk (magyarul bűzös borz), akinek véletlenül szintén Pepe a neve, nagyon-nagyon beteg.Kis amerikai borzunkat mindenki ismerheti, aki járt már a NOÉ gazdasági udvarában, Ő lakik a kapu mellet a cicákkal baloldalon. Csíkos hátú kisbarátunk nagyon népszerű, hiszen kedves megjelenése mellett, ki ne ismerné őt az amerikai családfilmekből, rajzfilmekből.

Néhány napja gyengélkedni kezdett, furcsán mozgott, szipogott, köhögött. Orvosi vizsgálat következett, első körben itt az Állatotthonban. Mivel az állapota rohamosan romlani kezdett, nem evett, nem ivott, láthatóan rosszul érezte magát, ezért kórházba került, természetesen Liptovszky Mátyás doktor úr felügyeletével.A legmodernebb eszközöket és vizsgálati módszereket vetették be: röntgen, ultrahang, labor. Közben persze meleg, kezelés, infúzió és gyógyszerek. A röntgen és az ultrahang nem tudott egyértelmű választ adni a problémára, de az kiderült, hogy a tüdeje környékén lehet a gond. Nem volt más hátra CT kellett a kis borzfiúnak. Tegnap átesett a computer tomgráfos vizsgálaton is. Az eredmény elkeserítő, de ugye számunkra nincs lehetetlen.

A vizsgálat szerint a tüdejének nagy részét "valami" elfoglalja és nem tudja légzésre használni. Hogy pontosan mi ez, daganat, víz, esetleg gyulladásos "trutyi", ez további vizsgálatot igényel. Ma ultrahang segítségével közvetlenül a beteg területből fognak mintát venni, ami azonnal megy tenyésztésre, citológiára. A jövőkép nem túl rózsás, de mindezek ellenére Pepe jól van, újra eszik és aktív.

Kérlek Titeket Angyalok küldjetek nagyon sok drukkot és pozitív energiát neki, igazán szüksége van rá. Pepe több, mint 6 éve él velünk, megunt házikedvencként került hozzánk, közel 10 éves kora miatt nem mondhatjuk rá, hogy fiatal állat, de mint tudjuk öregség nem betegség ... szóval muszáj kitartania és velünk maradnia veterán napjaira.

További képek Pepéről ITT!

Pepe vizsgálatai és kezelése sajnos elég sok pénzbe kerül, de természetesen szeretnénk neki is minden lehetőséget a gyógyulásra. Kérünk Titeket akármilyen kis összeggel támogassátok csíkos hátú kisbarátunk gyógyulását, hisz tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással: ADHAT on-line felület

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában