Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Rugót - a garázda vaddisznót - szabadlábra helyezték!
2013.11.13.

A két hete Újpesten garázdálkodó és most a NOÉ Állatotthon vendégszeretetét élvező vaddisznó koca hatósági megfigyelése véget ért. Miután sem veszettségre, sem egyéb betegségre utaló jel nincs, ezért az összes hivatalos szerv áldását adta a szabadon engedésére - Rugót szabadlábra helyezték.Ezért gőzerővel elkezdtük a repatriálás szervezését.
Szakemberek bevonásával választjuk ki a helyszínt és az időpontot, ahogy a szállításra előkészítést, a szállítást és magát a szabadon engedést is ők fogják segíteni. És természetesen velünk lesznek az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai is, hiszen Rugó közös mentvény. Azt hogy az akció pontosan mikor és hol lesz Rugó védelmében nem fogjuk előre elárulni, de ígérjük, hogy nem maradtok le semmiről, minden mozzanatról pontosan beszámolunk majd.

Rugó egyébként jól van, nappal leginkább alszik a szalmából és forgácsból készített ágyában, éjszaka jóízűen elfogyasztja a bekészített élelmét és élvezettel rombolja a még meglévő etető és itató ládákat. El kell mondjuk, hogy nem volt még olyan állatunk aki ilyen rövid idő alatt ennyi "berendezési tárgyat" amortizált volna le, de ez az Ő helyzetében teljesen érthető, úgyhogy egy pillanatig sem neheztelünk rá emiatt.

Aki esetleg lemaradt az előzményekről, annak Rugó megmentésének teljes története képekkel, videóval.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában