Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tofu harca az életért !
2013.11.11.

Angyalok! Általában az új bekerülőknek kérünk segítséget, most viszont egy régebbi védencünknek kérünk óriási drukkokat, támogatást.

Tofu kb. 6 éves extra aranyos terrier keverék, pihe-puha kan kutya. 2 éve van a NOÉ Állatotthon gondozásában. (Tofu adatlapja ITT olvasható!)


Ez már önmagában is érthetetlen, hiszen nem öreg, problémamentes, mindenkivel jól kijön, szép és mosolygós kutya. Egyetlen szerencséje, hogy az egyik önkéntesünk, pont erre a típusra bukik, és hazavitte magához ideglenes gondozásba. Innen tudjuk, hogy családban is tökéletesen működik, jó a kapcsolata a kutyákkal és a cicákkal is. Tehát álomkutya, csak az álomgazdi nem jött el eddig ...


Jött viszont valami más. Tofu néhány hónapja hányni kezdett, a vizsgálatok nem mutattak semmit és a gyógyszeres kezelés hatására, ha nehezen is de elmúlt. Sajnos most visszatért a probléma, és hevesebb, mint valamikor. Labor negatív, kontrasztos röntgen negatív. Pénteken endoszkópos vizsgálaton esett át, és sajnos beigazolódtak a legrosszabb félelmeink. DAGANAT. Daganat, méghozzá a nyelőcsövén, borzasztó rossz helyen, a szíve mögött. Teljesen ránőve a nyelőcsőre. Endoszkóppal mintát vett belőle Boda doki, amit sürgősséggel elküldtünk szövettani vizsgálatra.Tofu azonban nincs jól, folyamatos hány és egyre jobban megviseli ez a helyzet, ezért Boda doktor úr úgy döntött nem várunk, holnap megműti Tofut. Ez egy nagyon bonyolult, hosszú és veszélyes műtét lesz, hiszen a daganat nagyon rossz helyen van, csak a mellkas megnyitásával lehet eltávolítani. Mivel teljesen belenőtt a nyelőcsőbe, így biztosan annak egy darabját is ki kell metszeni. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk és csak a jó lehetőségre gondolunk, kérlek, Angyalok tegyek így Ti is és küldjetek sok pozitív energiát és drukkot ennek a mosolygós szép kutyusnak!!!!

Egy biztos, hogy jó kezekben van, hiszen Attila az ideglenes gazdija megad neki mindent most is és a műtéti lábadozás ideje alatt is.Hajrá Tofu, tudjuk, hogy minden rendben lesz!!!!

Kérjük, aki teheti járuljon hozzá a gyógykezeléséhez, a rá váró műtétekhez, hogy újabb rászorulókon tudjunk segíteni - hisz tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:
Adhat.hu

Köszönjük Angyalok !Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában