Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Orka: így kell ezt!
2013.11.05.

Sziasztok! :)

Szeretnénk egy kis helyzetjelentést írni nektek, így lassan 3 hét tesómentes lét után.

Orkát (aki azóta Csipesz), egyáltalán nem viselte meg a testvérétől való elszakadás, sőt egyből elkezdett kibontakozni. Az éjszakákat a fekhelyén kezdi, de valahogy reggelre mindig az ágyban köt ki mellettünk.

Borzasztó álmos tud lenni, a reggeli készülődést az ágyból nézi végig,és csak amikor már látja,hogy ebből lassan indulás lesz ugrik le és ül a tálkája mellé. Pisi,kakit is kibírja egész éjjel, de ez azzal jár,hogy miután lejött az ágyról,van kb 2 percünk elindulni. Elképesztően gyorsan tanul, egy két nap alatt megtanulta a nevét, ezért már azon a hétvégén ellátogattunk a közeli kutyaoviba,ahol nagyon nagy sikerünk volt. Miután lekerült róla a póráz, már csak akkor ugatott, ha nem akartak vele játszani :) Ügyesen futott velünk falkában, és visszajött mindig amikor hívtuk. Nagyon barátságos mindenkivel , csak a nagyon nagy testűektől fél még mindig. Már megvolt az első nagy szerelembe esés,egy 7hónapos kan spániel kutyival. Elképesztő aranyosan játszottak, és másnap nyüszögve keresték egymást.Ha lakásban találkozik új emberekkel,akkor könnyen barátkozik, de az utcán nem áll meg minden gügyögő embernél. Itthon sem ugat már minden furcsa hangra, csak minden tizedikre :) Napközben nem sokat van egyedül,mert amíg mi dolgozunk általában a nagymamánál játszik. Sokat sétálunk, és szocializálódunk, ezért napközben is elég sokat alszik még.Volt egy kis gyomorrontása, ami mellé bekaphatott valami bacilust ezért két napig elég rosszul volt, de kapott infúziót meg szurit és pikk pakk jobban lett. Bár azért eléggé ránk ijesztett...Azóta egyre jobban gyarapodik szerencsére széltében és hosszában is egyaránt, 8 kg körül lehet.

Nagyon boldogak vagyunk vele, az egész család imádja :) Tervezzük, hogy egyik hétvégén hozzátok visszük oviba, és akkor beviszem a süteményt amivel tartozom :)
Köszönünk mindent :)

Üdv, Dóri,Miki és Csipesz
Mellékelten küldök néhány képet :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában