Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ada, aki ma már Chili, de nem csíp ;)
2013.10.28.

"Kedves Noé!
Három hónappal ezelőtt fogadtuk örökbe Adát, aki már Chili névre hallgat. Tudjuk jól, hogy sokat vártunk a jelentkezéssel, de legalább 2-3 ezer képet készítettünk, amikből egy párat ki is válogattunk, bár nem volt egyszerű feladat.

Chili nagyon jól kijön minden méretű, nemű kutyuval, emberrel és szinte mindenkivel, persze sok időt is fordítunk erre. A fajtabeli szuka kutyákkal van még egy kis feszültség, mivel ő inkább játszana, sajnos a nála idősebbek inkább a ledominálást választják.
Úszkált velünk a Dunában, bár látnotok kellett volna az elején, ahogy kétségbeesetten toporzékolt a parton amikor látta, hogy a labdája egyre csak távolodik a vízben…persze a labdáért mindent, így hamar legyőzte félelmeit és bátran utána vetette magát…imád hasast ugrani, a parton pedig néha úgy viselkedik mint egy őzike, szökkelget, élvezi az életet.







Sokat kirándulunk együtt, és egyszerűen szerelmes Frankeinsteinbe (továbbiakban Franky), aki szintén néhai Noés, ha jól emlékszünk Merzse Swing néven futott, és most már ő is a nagy család boldog és örökös tagja.
Chilit szerencsére mindenki imádja, még az is aki eddig nem szerette a kutyákat, az egész 10 emeletes ház odáig van érte. Bár nem mindenki értékeli, hogy a pusziosztogatás a fő profilja, ergó mindenki csupa nyál ha szembe találja magát vele.



Nagyon tanulékony, hihetetlenül értelmes és fogékony, nagy örömünkre mindkettőnket elfogad falkavezérként, mert egyszerre és ugyanúgy foglalkozunk a nevelésével. A sok tanuláson kívül, a munkaköri leírásában megtalálható még a rengeteg játék, kutyával, labdával, bottal, ronggyal, madarakkal, emberekkel, bogarakkal, falevelekkel és reméljük majd a hóval is barátságot köt. Persze ebben annyira elfárad, hogy amint belépünk a lakásba, eldől a párnáján és alszik, horkol, sóhajtozik egészen addig, amíg a következő sétára hívó póráz-nyakörv csilingelést meg nem hallja.





Franky hatalmas barátja lett, sokat vagyunk náluk, ahol rengeteget játszanak a kertben, és amikor már teljesen elfáradtak, már csak arra marad erejük, hogy fekvő pozícióban egymás testrészeit rágcsálják.
Most zárjuk sorainkat, reméljük nem untattunk Titeket a kis beszámolónkkal, majd még jelentkezünk!

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy örökbe fogadhattuk.
További szép napot és kitartást a munkához!
Köszönettel: Lea és Attila"



Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában