Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tandor, az öregúr új élete
2013.09.10.

Ki ne emlékezne az öreg Úrra, Tandorra?

2013. júliusában került a gondozásunkba a váci Zöld Menedék Állatvédő Egyesülettől. Befogott kutya volt, eredeti gazdája nem kereste. Végbéldaganata miatt kezelést igényelt, ezért kértek segítséget számára.

Az állatorvosi ellátás (ivartalanítás, végbéldaganat eltávolítás után) hamar gazdihoz került, hiszen megnyerő természetével, barátságos viselkedésével mindenkit levett a lábáról. Most írt néhány sort új életéről. Szerintetek elégedett vele? :D


"Mutatok nektek pár képet az új életemről. Képzeljétek saját szolgám, szolgáim is lettek.
Gazdi nem akart az ágyba engedni, vett nekem egy saját ágyacskát, de az ő ágya kényelmesebb, így megtanultam oda feljutni, na persze csak úgy, hogy ne lássa A bundámtól még hazajövetelem napján megszabadított valami néni segítségével… Most kicsit pucérnak érzem magam, de nem olyan rossz. Sokat sétálunk, a parkban mindenki a nagy szemeimet emlegeti. Jobban szeretem, ha gazdi főz nekem, a tápokat annyira nem szeretem. Virsli jöhet minden mennyiségben. Játszani próbáltak velem, de szerintem az olyan buta dolog, jobban tetszik, ha vakargatják a pocakom, vagy jobban esik gazdi hasán heverészni Van becenevem is, méghozzá „Kanapéláb”, ezt gazdi egyik nagyon jó barátja ragasztotta rám.

Na, megyek is tovább heverészni…"

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában