Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Halihóóó vakarékok!
2012.08.03.

Nem is kérdés, hogy emlékeztek – e az utolsó bejelentkezésre, mikor is azoknak a szőrös kis vakarékoknak akartam segíteni a gazdira találásban, mindenféle hátsó szándék nélkül, pusztán azért, mert tőlem vonták el a figyelmet. Az sem lehet kérdés, hogy sikerrel jártam – e, hisz mindenki számára egyértelmű, hogy igen, az összes nyivákoló, koordinált és koordinálatlan mozgású, Íjász családnevet viselő ebgyerek gazdis. Legalábbis azok közül mindenki, akiket én promótáltam. Jaja tudom, szuper vagyok, mondjatok valami újat. Az nem valami sok… Na, majd mondok én.Időközben Fater önkényesen, a megkérdezésem és beleegyezésem nélkül,orvul beköltöztetett a kifutómba egy csomó jöttment rókát és ilyen fura zorró álarcot viselő medveszerű izéket, asszem valami mosómedvék vagy mik ezek.Kezdjük a fajtársakkal. Betett ide nekem 4 kölyköt….első blikkre aszittem hozta a vacsit, néztem is furán, hogy ezt most komolyan gondolod? Értem én hogy sztár vagyok, és az ínyencséget kijárnak nekem, de ez azért mégis csak sok lenne. De aztán kibújt a szög a zsákból. Árvák. Fater meg gondolta, majd én milyen jó pótapa leszek az elanyátlanodott kölyköknek…..no comment. De az a vaj szívem…..Istenem…hát mért vagyok én ennyire jófej? Néha nem értem én sem ne aggódj…Telt múlt az idő, a kicsik már egészen megnőttek. És….hát….van itt valami, ami tök gáz, és ciki, és nem is tudom, hogy felvállalható-e , vagy legális – e már, de van itt ez a Cleo…A trió egyetlen hölgy tagja. Nos….nem csúnya…jójó nem is szép, hisz az ugye én vagyok, de egészen tetszetős kis darab. És lehet, hogy egy picit tetszik is nekem…..Kicsit olyan mint én….ő is csípi a kétlábúakat. A tesói elbújnak, menekülnek, de ő továbbra is mosolyog, mikor belépnek hozzánk. Egyszerűen tökéletes celebróka feleség lenne.De előbb persze meg kell hódítania. Nem úgy megy az, hogy itt vigyorog, kokettál és már meg is kaphat, na nem ám. Küzdjön!És akkor végezetül ezek a medvék. Mikor Fater beállított velük, az volt az első gondolatom, mi a jó Isten ez itt egy menhely, a második pedig hogy igen….Najó, de elviekben kutyákat kéne menteni nem?
Hát mindegy, le lettem szavazva a kis szőrgolyók jöttek, láttak engem és le is győzték az akaratom. Kis ketrectornász izék….Kérdeztem már, hogy az álarcot nem akarják levenni, úgyis itt fognak élni, egyszer muszáj lesz nekik, de ezek, azt sem értik mit hablatyolok….remek kis lakótársak….De cserébe tök viccesek. Ahogy alszanak, az valami fenomenálisan szerencsétlen, le is költöztem a házba aludni, mielőtt egyikük éjjel álmában Kung Fu pandának képzeli magát és lekaratéz innen.

Cleo persze velük maradt, és babusgatja őket…egyszerűen tökéletes….ömm izé…vagyok, hogy ezt észrevettem.Ennyi voltam mára, megyek, és úgy teszek mintha csak a macikkal játszanék, és közben néha meglökdösöm leendő asszonyom, hogy érezze a törődést. Majd jelentkezem, ha érdemesnek tartalak rá benneteket.Rókapacsi Vakarcsok!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában