Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

(W)ebnapló 2011.12.05. - 2012.01.01.
2012.01.02.

A karácsony közeledtével nem csak mi, de védenceink is egyre nagyobb izgalomban voltak. Volt aki még levelet is írt a Jézuskának :)

Carmen levele a Jézuskának
Aki nem ismer, a nevem Carmen. Tudjátok, én vagyok az a gyönyörű paci, akinek halálra simogatja minden látogató a buksiját. Régebben a gazdasági udvarban (istállóban) töltöttem napjaim, de egy ideje (végre) kiengednek a friss, szabad levegőre.Nos azért ragadtam tollat, mert anyukám mesélte, hogy lesz valami Állatok Karácsonya nevezetű rendezvény, itt, a Noén december 10-én.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy hozta anyu a szokásos finom ebédem, (rögtön neki is álltam, mint jól nevelt paci, hogy mindent befaljak) és akkor jött a kérdés…
- Carmen, mit szeretnél kapni az állatok karácsonyára?
- Az meg mi?? – kérdeztem. Anyu elkezdte magyarázni, hogy ilyenkor azok az állatok, akik egész évben jól viselkedtek azok kapnak ajándékot. Rögtön felcsillant a szemem, hogy ez jó dolog lehet. Hisz én egész évben nagyon jól viselkedtem (remélem anyu elfelejtette már azt a kis bakit mikor véletlenül megrúgtam, NEM ŐT akartam, hanem a Tescot mert mindig az én kajámra pályázik.). Szóval jó is vagyok, szép is, meg okos is, tehát jár nekem az ajándék. El is kezdtem gondolkodni, hogy mit szeretnék . . . hmmm, talán egy plazma tv-t, amin nézhetem a kedvenc lovas filmjeimet, vagy talán egy külön fűtött istállót, vagy talán egy ... .
Aztán anyu „finoman” oldalba bökött, hogy térjek észhez és ne álmodozzak ilyen dolgokról. Oké-oké tudom, vannak bizonyos anyagi keretek, így próbáltam reális dolgokról álmodozni… Egy teherautónyi répát és almát….anyu finomak köhögött egyet, hogy a gondolatmenetem még mindig nem az igazi … aztán maradtam annál, hogy szeretnék, egy szép kék kötőféket (ami megy a szép szememhez), vagy sok-sok finom jutalomfalatot.

Aki kíváncsi, hogy mi szerepelt még Carmen kívánság listáján elolvashatja ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában