Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Letöltések
(W)ebnapló
Állati történetek
Állati hírek
Gazdiktól
Állati sztárok
Rólunk írták
Oktatás
Sokkoló
Menhelysegítő Program
Képtár
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

(W)ebnapló 2011.12.05. - 2012.01.01.
2012.01.02.

A karácsony közeledtével nem csak mi, de védenceink is egyre nagyobb izgalomban voltak. Volt aki még levelet is írt a Jézuskának :)

Carmen levele a Jézuskának
Aki nem ismer, a nevem Carmen. Tudjátok, én vagyok az a gyönyörű paci, akinek halálra simogatja minden látogató a buksiját. Régebben a gazdasági udvarban (istállóban) töltöttem napjaim, de egy ideje (végre) kiengednek a friss, szabad levegőre.Nos azért ragadtam tollat, mert anyukám mesélte, hogy lesz valami Állatok Karácsonya nevezetű rendezvény, itt, a Noén december 10-én.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy hozta anyu a szokásos finom ebédem, (rögtön neki is álltam, mint jól nevelt paci, hogy mindent befaljak) és akkor jött a kérdés…
- Carmen, mit szeretnél kapni az állatok karácsonyára?
- Az meg mi?? – kérdeztem. Anyu elkezdte magyarázni, hogy ilyenkor azok az állatok, akik egész évben jól viselkedtek azok kapnak ajándékot. Rögtön felcsillant a szemem, hogy ez jó dolog lehet. Hisz én egész évben nagyon jól viselkedtem (remélem anyu elfelejtette már azt a kis bakit mikor véletlenül megrúgtam, NEM ŐT akartam, hanem a Tescot mert mindig az én kajámra pályázik.). Szóval jó is vagyok, szép is, meg okos is, tehát jár nekem az ajándék. El is kezdtem gondolkodni, hogy mit szeretnék . . . hmmm, talán egy plazma tv-t, amin nézhetem a kedvenc lovas filmjeimet, vagy talán egy külön fűtött istállót, vagy talán egy ... .
Aztán anyu „finoman” oldalba bökött, hogy térjek észhez és ne álmodozzak ilyen dolgokról. Oké-oké tudom, vannak bizonyos anyagi keretek, így próbáltam reális dolgokról álmodozni… Egy teherautónyi répát és almát….anyu finomak köhögött egyet, hogy a gondolatmenetem még mindig nem az igazi … aztán maradtam annál, hogy szeretnék, egy szép kék kötőféket (ami megy a szép szememhez), vagy sok-sok finom jutalomfalatot.

Aki kíváncsi, hogy mi szerepelt még Carmen kívánság listáján elolvashatja ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában