Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Örökbefogadás
2009.02.23.

Ha kutyát/macskát/egyéb állatot szeretne örökbe fogadni az állatotthonból, kérjük, olvassa el először örökbefogadási tudnivalóinkat! Ha ezt megtette és úgy véli, felelős gazdája tud lenni egy hontalan állatnak, (és beszerezte az elviteléhez szükséges nyakörvet-pórázt vagy cicaszállító kosarat), hívja alapítványunkat!

Telefon: 06-30/221-12-99
Hívható: hétfőtől szombatig 10-15 óráig.

Macskák örökbe fogadásával kapcsolatban a macskamentes(kukac)noeallatotthon.hu email címen, valamint a 06-20/540-55-62 érdeklődhet, hívható: hétfőtől szombatig 8-16 óráig.

Cicák örökbefogadása:
hétfő és péntek: 10-14 óra között, szerda: 10-13 óra között, szombaton 10-14 óra között. Kedd, csütörtök napokon nincs örökbefogadás, de a kiválasztott kedvenc szabadon látogatható.

FIGYELEM! Fajtamentő csoportjainknak külön telefonszáma van; ezeket a baloldali "Speciális programjaink" menüpontok alatt találják meg!


A fenti számokon önkénteseink felváltva fogadják a hívásokat, ahogy idejük engedi; sajnos jelenleg nincs olyan önkéntesünk, aki napi 8 órában kezelni tudná a telefont (miközben kutyákat etet, cicákat kezel és látogatókat vezet körbe), ezért megértésüket kérjük, ha esetenként a szám nem elérhető; kérjük, legyenek türelemmel és próbálják kicsit később hívni!Örökbe fogadható állatainkról fényképes leírásokat talál honlapjainkon a www.noeallatotthon.hu, a www.minimenhely.hu, a www.boxermentes.hu és a www.bulldogsos.hu oldalakon.


(Kérjük, hogy állatok befogadásával és örökbeadásával kapcsolatban NE írjanak e-mailt, mivel honlapunkat frissítő önkéntesünk nem tud felvilágosítást adni az aktuális férőhelyekről, ill. örökbefogadással kapcsolatban. Jelenleg állatotthonunkban nincs internet, a honlap frissítését a városból végzik önkénteseink.)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában