Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Angyalok igenis vannak, megkaptuk a légkondícionálót a boxermenedékbe
2011.07.20.

Felhívásunkra, miszerint légkondicionáló berendezésre gyűjtünk épülő boxermenedékünkbe nagyon sokan megmozdultak. Ki-ki lehetőségéhez képest támogatta a projekt megvalósítását.
És jelentkezett egy klíma berendezéseket forgalmazó cég, akik nem csupán egy vadonat új, modern és minden igényünket kielégítő berendezést ajánlottak fel nekünk. De eljöttek és fel is szerelték a berendezést.

Akiknek ezt köszönhetjük az Colombus Klíma Kft.Szeretnénk nekik megköszönni a nagylelkű felajánlást, a gyors és önzetlen megvalósítást. Mi cserébe mást nem tudunk adni, minthogy ajánljuk őket tiszta szívből mindenkinek.

A Columbus Klíma Kft. 1994 novemberében alakult, s ma már a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Nemzetközi kapcsolataiknak köszönhetően munkájukban kiforrott euró-mérnöki és euró-szakszerelői tapasztalatokat hasznosítanak.

Cégük országos viszonteladói hálózattal - importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. 6 gyártót kizárólagos jogosultsággal (Fisher, Fujitsu, Galletti, Thermocold, P3, Prihoda), 8 gyártót nagykereskedelmi státusszal képviselnek.
A kereskedelmi tevékenységet a Columbus Értékesítő Kft. látja el.

Emellett több fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán, méltán büszkék.
A kivitelezési munkákat a cégcsoporton belül a Columbus Klímaproject Kft. végzi.
Tevékenységüket a képviseleti és a nagykereskedelmi tevékenységből fakadó kedvező ár és a gyártóknál képzett szakemberek magas szaktudása jellemzi.Az általuk felajánlott készülék, egy Fisher FSI-187HFD, inverteres, hőszivattyús, 5 kW-os klímaberendezés.A Colombus Klima Kft. megtalálható az interneten, weboldaluk címe: http://www.columbus-klima.hu

Köszönjük mindenkinek, aki támogatásával segíteti a boxer menedék felépülését. A klíma berendezésre befolyt adományokat az építkezés befejezésére, a vízvezeték rendszer kiépítésére fogjuk fordítani!

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában