Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Angyalok igenis vannak, megkaptuk a légkondícionálót a boxermenedékbe
2011.07.20.

Felhívásunkra, miszerint légkondicionáló berendezésre gyűjtünk épülő boxermenedékünkbe nagyon sokan megmozdultak. Ki-ki lehetőségéhez képest támogatta a projekt megvalósítását.
És jelentkezett egy klíma berendezéseket forgalmazó cég, akik nem csupán egy vadonat új, modern és minden igényünket kielégítő berendezést ajánlottak fel nekünk. De eljöttek és fel is szerelték a berendezést.

Akiknek ezt köszönhetjük az Colombus Klíma Kft.Szeretnénk nekik megköszönni a nagylelkű felajánlást, a gyors és önzetlen megvalósítást. Mi cserébe mást nem tudunk adni, minthogy ajánljuk őket tiszta szívből mindenkinek.

A Columbus Klíma Kft. 1994 novemberében alakult, s ma már a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Nemzetközi kapcsolataiknak köszönhetően munkájukban kiforrott euró-mérnöki és euró-szakszerelői tapasztalatokat hasznosítanak.

Cégük országos viszonteladói hálózattal - importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. 6 gyártót kizárólagos jogosultsággal (Fisher, Fujitsu, Galletti, Thermocold, P3, Prihoda), 8 gyártót nagykereskedelmi státusszal képviselnek.
A kereskedelmi tevékenységet a Columbus Értékesítő Kft. látja el.

Emellett több fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán, méltán büszkék.
A kivitelezési munkákat a cégcsoporton belül a Columbus Klímaproject Kft. végzi.
Tevékenységüket a képviseleti és a nagykereskedelmi tevékenységből fakadó kedvező ár és a gyártóknál képzett szakemberek magas szaktudása jellemzi.Az általuk felajánlott készülék, egy Fisher FSI-187HFD, inverteres, hőszivattyús, 5 kW-os klímaberendezés.A Colombus Klima Kft. megtalálható az interneten, weboldaluk címe: http://www.columbus-klima.hu

Köszönjük mindenkinek, aki támogatásával segíteti a boxer menedék felépülését. A klíma berendezésre befolyt adományokat az építkezés befejezésére, a vízvezeték rendszer kiépítésére fogjuk fordítani!

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában