Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hírek Szendiről
2011.03.01.

Szia! Repül az idő. El se hiszem, hogy Szendike már majdnem 8 hónapja nálunk van! Örömmel jelenthetem, hogy teljesen egészséges, s gyönyörűen fejlődik. Egyre kutyusosabb!

Egyre többször csóválja a farkát, csak úgy magától, nyugodtan jár fel-alá a lakásban, s a séták során is nagyon jól viselkedik. Már csak néhány hely van ahol húz, de az sem vészes már, és ott is inkább csak akkor ha nagy a forgalom és a zaj.

Karácsonykor szegénykém nem igazán értette, hogy most mi is történik. Nem tudta miért van fa állítva, mért van sürgés-forgás. Viszont a karácsonyi vacsorájának, s az ajándékának annál jobban örült! Nagyon aranyos volt, kapott szárított csirkefalatokat karácsonyi ajándékként. Egyet odaadtam neki, ami annyira ízlett neki, hogy utána egy ideig ült, s nézett szépen, majd odasétált a szekrényhez, s megmutatta, hogy Ő olyat szeretne még kapni! Nagyon édes volt! Tényleg egyre inkább "kutyásodik".

A cicával is nagyon szépen kijönnek. Macsek is próbál kezdeményezni, és már nem kell félni, mikor megközelíti, hogy esetleg megkapja Szendit. A múltkor volt egy nagyon aranyos eset. Szendike az ajtóban ült, mikor a cica odament hozzá. Miután a macsek rájött h Szendi túl magas ahhoz h megszaglássza, fogta magát és odaállt elé pont úgy, mint elénk szokott amikor azt várja hogy simogassuk meg. Nagyon aranyos és kicsit vicces jelenet volt, de talán ez tükrözi legjobban, hogy már a cica is elfogadta, hogy Szendike nem ellenség hanem családtag és barát! Ráadásul sokszor a cica is Szendike vizes táljából iszik, amit először nem nagyon akartam neki engedni, de mivel láthatóan Szendit egy cseppet sem zavarja, így minden rendben van!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában