874: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=874 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hócipő
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hócipő
Nem: Szuka
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2009.10.17.
Hócipő 2009-es születésű, közepes termetű, barna színű, fehér jegyes, keverék szuka kutya, aki testvérével, Csibivel kerültek be a NOÉ Állatotthonba várólistáról még 2009!!! év végén.

Kutyákkal jól kijön, emberekkel kissé félénk. Valószínűleg ez az oka, hogy még nem fogadták örökbe: senki sem akadt, aki időt szánt volna rá, hogy örök barátságot kössön vele.
Éber, jó jelzőkutya. Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik elegendő figyelmet tudnak fordítani egy kölyökkorban eléggé elhanyagolt, kissé alul szocializált, lassabban oldódó kutyus nevelésére.
Kizárólag jó kerítéssel rendelkező kertes házba, vagy lakásba adjuk örökbe.
Más kutyákkal barátságos, igényli is a társaságukat, biztonságot ad számára a jelenlétük. Pórázon jól sétál. Szeret kirándulni.

Egy önkéntes tollából:
TÁRSAT KERES HÓCIPŐ
Hócipő 2009-ben született szuka kutyus, aki 9 éve az állatotthon lakója.
Megismerkedésünk elején, 2017 szeptemberében Hóci(pő) egy rendkívül félénk, visszahúzódó kutya volt, aki a kennelje legeldugottabb sarkában gubbasztott, a kerítéshez, emberekhez, látogatókhoz nem jött közel, nem ismerkedett idegenekkel.
Talán a hosszú, magányosan töltött évek súlya, talán az érzés, hogy közel 10 éve nem kell senkinek, talán a rossz csípője miatti sántítása igazán befelé fordulóvá tette, kicsi lelke összetört, ami a szemében tökéletesen tükröződött. Hosszú utunk ekkor kezdődött, amikor a szemébe nézve megláttam mély fájdalmát. Innentől rendszeresen szombatról szombatra elkezdtünk találkozgatni, beszélgetni, ismerkedni. Eleinte csak messziről egy jutalomfalat, majd egy apró érintés erejéig, míg nem eljutottunk a pórázig.
Az első séta mindkettőnk számára ijesztő volt: ő nem tudta, hogy jól döntött-e, amikor megbízott bennem, én pedig nem voltam benne biztos, hogy mindent jól csinálok-e.
Folyamatos szemkontaktus, figyelés mellett a séta végén megállapodunk, hogy jó volt és lesz folytatás. És így is lett. Minden héten egyre közelebb kerültünk egymáshoz, a világhoz, az idegenekhez. Mára Hóci sokkal nyitottabb, szépen sétál pórázon (sosem húz, sosem rángat), a kenneljében pedig ugrándozik, viháncol, amikor meglátja, hogy őt választották ki a sétára. Hóci megtanulta, hogy az emberek tudják őt szeretni, hogy van benne szerethető, így most bizakodik. Bízik abban, hogy egyszer hozzá is eljön az Igazi, aki hátralévő életére hű társa tud lenni, és akinek szíve minden szeretetét feltétel nélkül átadhatja.
Ha úgy érzed, hogy szerinted is érdemel Hóci egy esélyt, tudnád szeretni őt, gondoskodni róla, megismernéd milyen a csendes, őszinte szeretet, akkor gyere ki az állatotthonba, sétáljatok egyet, és lásd meg a csodást a gyönyörű barna szemeiben.
Reni

Hócipő oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek Hócipőről ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú