828: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=828 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Wilbur
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Wilbur
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2015.09.04.
Wilbur egy fekete rövid szőrű keverék kan kutyus. 2009 augusztusában találták Rákospalotán a Határ úton, így került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Akkor még egy kajla kölyök-kamasz volt.
Néhány nálunk töltött hónap után 2010-ben örökbefogadták. Hatalmas volt mindenki boldogsága. Most, öt év után úgy döntöttek hogy nem kívánják tovább gondozni őt, visszahozták a menhelyre. Az ok, hogy Wilbur viharpánikos és igen csak szeret szökdösni. Szó mi szó ezt mi is tanúsíthatjuk, kár is lenne tagadni. Az más kérdés, hogy ez mikor és miért alakult ki nála. Sajnos ezekre a kérdéseinkre nem kaptunk választ. A lényeg, hogy természetesen Wilbur-t is védi a NOÉs "életfogytig garancia", így nálunk mindig van helye.

Egy kert, a kerítés szökésbiztossá tételére sok módszer létezik. A viharpánik kezelésére is vannak technikák, gyógynövényes, homeopátiás illetve komolyabb gyógyszerek is. Tehát bár a helyzet nem egyszerű, de odafigyeléssel, szeretettel és türelemmel kezelhető. Nem tudjuk, hogy Ő miért nem kapta mindezt meg, miért hagyták idáig fajulni a dolgokat. Miért pont 5 év után kellett egyik pillanatról a másikra megválniuk tőle. Miért nem kértek segítséget, tanácsot?

Sok-sok megválaszolatlanul maradt kérdés ... A lényeg, hogy Wilbur újra NOÉs védenc, újra gazdikereső. Tudjuk nem lesz egyszerű, hiszen aránylag nagy testű, fekete, rövid szőrű, a fentiekben taglalt problémákkal. És már bizony nem egy kelendő kölyök, vagy kamasz ...
Wilbur nagyon ember centrikus, kedves kutya, pórázon szépen sétál. Kutyákkal nemre való tekintet nélkül jól kijön. Figyelmes, szeret tanulni. Nagyon ajánljuk olyan gazdinak, aki szeret sokat mozogni, futni, kirándulni. Aki szívesen járna vele iskolába, elkezdene valamilyen kutyás életmód programot. Nagyon jó kutya Ő, csak le kell kötni a figyelmét, az energiát, ki kel elégíteni a kíváncsiságát! Nagyszerű társ válik még belőle!

Nem érti, hogy miért került rácsok mögé, hálásan fogad minden emberei kontaktust. És már alig várja az igazit, aki élete végéig szeretni fogja, gondoskodik róla és soha nem hagyja csereben.

Oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új gazdáját!


További fotók róla ITT
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú