6010: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=6010 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sisak
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sisak
Nem: Szuka
Született: 2022.04.01.
Bekerült: 2024.04.12.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Sisak Ózdról érkezett. Egy elhagyott ingatlanon találtak rá, sufniba zárva. Valaki ezzel lassú, fájdalmas kínhalálra ítélte. A feje a felödémásodva a nyakába vágó zsinór miatt. És annyira sovány, hogy zörögnek a csontjai. A sebét már beköpték a legyek.Természetesen azonnal kórházba, a Csipet-Csapat Állatgyógyászati Központba került. A segítségkérés a Szurkolók az Állatokért Alapítványon keresztül érkezett, Sisakot az Ózdi Ebtelep mentette ki.
Sisak állapota sokkoló, de ó hír, hogy a fejéről már szépen visszahúzódott az ödéma, annak köszönhetően, hogy a bajt okozó madzagot eltávolították az Ózdi Ebtelepen.
Sajnos jelenleg ez az egyetlen jó hír vele kapcsolatban. A madzag olyan mély sebet okozott, hogy szabadon volt a légcsöve. Szerencsére úgy tűnik, hogy nem sérült. Az ödéma nagy része visszahúzódott hála az égnek. Viszont a borzasztó seb mellett a felgyűrődött és a gyógyulás természetes folyamat miatt egyre zsugorodó bőr több helyen letapadt és újra keringési rendellenességet okozott. Emiatt a kislány átesett ezek fellazításán és a sebszélei egyesítésén. És, ha már aludt, akkor az ivartalanítása is megtörtént.
Reméljük ez a műtét végső megoldást ad, de a gyógyulása nagy figyelmet igényel.Ezért most megint jónéhány napot kórházban kell töltenie

Amúgy egy tünemény, édes, kedves, kb. 2022. áprilisi születésű kislány, akinek már szinte biztos, hogy voltak kölykei… El kell, hogy mondjuk, hogy ez a sokat szenvedett kislány az egyik legédesebb, legkedvesebb, legtökéletesebb kutya, akivel valaha dolgunk volt. Légy szíves azonnal szeressen bele valaki, hogy minél kevesebb időt kelljen menhelyen élnie és gyorsan-gyorsan kapjon egy kanapét a popsija alá. Mert ő tényleg nagyon megérdemli!

Sisak gyógyulása után, olyan gazdit keresünk , aki eltudja feledtetni az elmúlt éveket, és segit neki megmutatni, hogy mi az otthon melege, az őszinte szeretet.


Érdeklődni róla info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú