6000: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=6000 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gyűzű Gyopárka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gyűzű Gyopárka
Nem: Szuka
Született: 2024.02.03.
Bekerült: 2024.03.02.
Gyűszű családunk mamája egy konténer alá szülte meg a kicsinyeit. 6 apró pár hetes babát mamájukkal együtt sikerült megmenteni.

A babák kb. 2024.februári születésűek, akik aggodalommal kezdték kis életüket. A retteget parvó fertőzés egy babát nem kimélt és a többiek is több napos kórházi ellátást igényeltek. Mostanra öten (3 kislány 2 fiú), egézsségesen keresik új családjukat, ahol elég időt kapnak a beilleszkedésre és életre szóló családtagok lehetnek. Várhatóan kis/közepes méretűek lesznek, de lehet a csapatban akár kakukktojás is.


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.Továbi képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú