5759: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5759 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kohász Astrid
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kohász Astrid
Nem: Szuka
Született: 2023.02.24.
Bekerült: 2023.03.10.
A hírhedt és rettegett ózdi szegregátumból, a Hétesi telepről érkezett csodaszép mama és 8 picibabája.
A csöppségek - 6 kicsilány és 2 kisfiú kb. 2023. február végén születhettek, hiszen bekerüléskor éppen kinyíltak a szemecskék.

Nálunk a Kohász család nevet kapták és nagyon-nagyon kellett nekik a drukk. Rossz helyről, borzasztó körülmények közül érkeztek. Szerencsére a népes család gazdikeresőkké cseperedtek. A mamájukat ismerjük, de mondhatjuk a kölykök igencsak eltérőek mind kinézetre, mind méretre. Aki szeretne egy kis goldi kinézetűt, vagy szépséges németjuhász jellegűt, itt megtalálhatja. Várhatóan a nagytestűek csapatát fogják képviselni.


Kizárólag olyan otthont keresünk a számukra ahol teljes jogú családtagok lehetnek és hagynak elég időt az új családba való beilleszkedésére, hiszen még szocializálatlanok. Sokszor leírjuk, hogy a fiatal kor sok veszteséggel is járhat, ezért nincs garancia, hogy egy a lakásban elől hagyott cipő vagy esetleg néhány bútor darab egy fiatal kutyával való ismerkedés után makulátlan marad.


Oltási programjukat megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú