5740: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=5740 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kamilla
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kamilla
Nem: Szuka
Született: 2023.03.11.
Bekerült: 2023.05.06.
Két keverék kölyök kutya került gondozásunkba.
Szigetszentmiklóson egyik örökbefogadóink szeme láttára sodorta el a kis párosból a kislány kutyust egy autó az 51-es úton. Szerencsére nem lett baja, ha ottmaradnak biztos halál várt volna rájuk. A két megmentett kutyus Kamilla és Károly nevet kapta.

Kamilla még nagyon fiatal, kb. 2023. márciusi születésű és már óriási bajba került, mert ha volt is gazdája nem igazán vigyázott rá és társára. Chip, oltások nélkül nem csak a baleset jelentett számára veszélyt. Szerencsére most már biztonságban várja, hogy valaki élete végéig felelősséget vállaljon érte. Nagyon barátságos, aktív, érdeklődő, vidám kis kölyök kutya. Felmenőit nem ismerjük de talán kis/közepes méret körüli lesz.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtagok lehet és hagynak elég időt az új családba való beilleszkedésére, hiszen még kölyök. Sokszor leírjuk, hogy a fiatal kor sok veszteséggel is járhat, ezért nincs garancia, hogy egy a lakásban elől hagyott cipő vagy esetleg néhány bútor darab egy fiatal kutyával való ismerkedés után makulátlan marad.


Oltási programját megkezdtük, annak folytatásával, chipezve, 8 hetes kortól ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú